Malmøfestival 2015 er i gang

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Malmøfestivalen vil i år helt sikkert tiltrække mange gæster fra Danmark. Malmøfestivalen vil i år helt sikkert tiltrække mange gæster fra Danmark. Foto: VisitSweden.

MALMØ: De kulturelle, musikalske og kulinariske oplevelser står i kø, når den store Malmøfestival 2015 løber af stablen i dagene fra den 14. til den 21. august.

I år kan tilskuerne opleve en masse musik, karneval og en lang række andre aktiviteter for både børn. Unge og ældre. Deltagelse er gratis, og mange danskere vil helt sikkert tage en tur til Malmø for at få del i festlighederne.

På musikområdet bliver der både svensk og udenlandsk musik på programmet.

Dans i gaderne

Der bliver også mulighed for at afprøve sine dansefærdigheder, når et af hovednavnene, franske Yelle, indtager scenen med sin energiske, franske electro-pop.

Gypsy punk-bandet Golgol Bodello, der er kendt fra Roskilde festivallen, optræder også. Af andre musiknavne kan nævnes californiske Rival Sons, som spiller bluesrock.

Kultur i Malmø

Udover musikken er der også sammensat et stærkt kulturprogram. Blandt andet kan man opleve cirkuskompagniet Burnt out Punks, der fejrer deres 10 års jubilæum med et stort show.

Af andre kulturelle oplevelser er der den italienske multikunstner og komponist Dario Rossi, som jonglerer inden for den elektroniske genre med et omfattende gadeshow.

En filmvestival er også inkluderet i festlighederne med en række nye filmpermierer.

Børnenes festival

Børnene bliver ikke glemt på festivalen, hvor der foregår en række børneaktiviteter i Barnlandet.

Her er der blandt andet et børnekarneval. Klovneselskabet Red the Nosepaper underholder med magi, ballondyr og ansigtsmaling, ligesom der i Barnlandet er en række aktiviteter, hvor børnene selv deltager.

Overalt i Malmø vil en række iværksættere, restauranter, caféer og andre af byens små steder åbne dørene for gæsterne og ikke mindst gourmet mad står på flere restauranters spiseseddel.

Find hele programmet for Malmøfestivalen.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.