Dansk aktivitetsarmbånd

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(3 bedømmelser)
Den danske iværksættervirksomhed IDOMOVE vil have en del af markedet for aktivitetsarmbånd. Den danske iværksættervirksomhed IDOMOVE vil have en del af markedet for aktivitetsarmbånd. Foto: IDOMOVE.

AKTIVT LIV: Markedet for aktivitetsarmbånd har hidtil været domineret af store internationale virksomheder. Nu vil en lille dansk iværksætter-virksomhed bide dem i haserne.

IDOMOVE lancerede i begyndelsen af december et nyt armbånd med en tilhørende app, og deres forventning går i retning af mere end 100.000 armbånd i 2015.

Løb og aktivitetsarmbånd

Interessen for aktivitetsarmbånd er nemlig i voldsom vækst. I USA alene forventer man, at markedet vokser med mere end 300 procent de næste tre år.

aktivitetsarmbaand-idomove- Mange armbånd er enten skabt til meget aktive motionister, for dyre eller for simple. Med IDOMOVE kombinerer vi funktionalitet fra armbåndet med en app, der både måler og motiverer til at bevæge sig yderligere. Vores armbånd henvender sig til folk, der ikke har planer om at gennemføre et maraton, men egentlig bare gerne vil have hjælp og motiveres til at bevæge sig lidt mere, siger direktør for IDOMOVE, Mads Eriksen.

Med IDOMOVE's app kan man sætte sine egne mål eller få hjælp til at lægge et personligt tilpasset træningsprogram. Og i modsætning til mange af de eksisterende armbånd på markedet kan man med IDOMOVE's app både registrere gang, løb og cykling.

Senest ændret Lørdag, 13 december 2014 17:12

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.