Fodboldrejser er fed ferie

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Sydpå er træningsbetingelserne for fodboldhold optimale. Sydpå er træningsbetingelserne for fodboldhold optimale. NG Travel Group.

REJSER: Det går hurtigt for NG Travel Group. I sommer blev African Spirit en del af gruppen, og seneste skud på stammen er den succesrige fodboldrejsearrangør, Olsen Sports Travel.

NG Travel Group består herefter at de to ovennævnte bureauer samt USA Tours og Beach Tours.

LÆS OGSÅ: Ferie i Afrika skal være for alle

Fodboldhold på træningslejr

Med det nye koncept regner gruppen med at sende mindst 80 fodboldhold på træningslejr til varmere himmelstrøg det næste år, for fodboldrejser og træningsrejser er fed ferie, og man lærer noget under behagelige forhold langt fra de danske vinterdage med sne, slud, blæst og regn.

ferie-rejser-fodboldrejser-fodbold-skoleManden bag Olsen Sports Travel er Olcay Senoglu, der er tidligere professionel fodboldspiller blandt andet fra FC Nordsjælland og spiller nu som deltids-professionel.

Hans andet modersmål er tyrkisk, og det var en fordel, da han i 2013 startede som fodboldrejsearrangør.

Fodbold om vinteren

I det forløbne år har bureauet hjulpet 40 danske fodboldhold afsted til en træningslejr sydpå.

- Lige siden NG Travel Group blev etableret for et års tid siden, har det været meningen, at vi ville etablere os på markedet for træningslejre i udlandet, siger Jan Lockhart, administrerende direktør for NG Travel Group.

I mange tilfælde kan man benytte de samme destinationer og hoteller, som i forvejen benyttes af Beach Tours, blot på andre tidspunkter af året.

- Derved bliver vi stærkere overfor de lokale samarbejdspartnere, forklarer Jan Lockhart.

Træningslejre og ferie

Der er et stort marked for fodboldtræningsrejser for klubhold, da den danske vinter er hård og kold at opretholde træningsprogrammer i.

I lande som eksempelvis Spanien og Tyrkiet, hvor der er et langt mildere klima og lækre hoteller, er vejret imidlertid perfekt til træning, os hotellerne er ikke i samme grad som om sommeren fuldt belagt.

Sport og træning

Det var tidligere den sydlige del af Tyrkiet, som har huset de mange danske fodboldhold, men nu vil Spanien også være med.
I Sydspanien giver Malaga og sports- og ferieresortet La Manga Club optimale forhold for en udbytterig træningslejr.

Det er planen, at Olsen Sports Travel i NG Travel Group i fremtiden også vil tilbyde udenlandske træningslejre for svømme- og fitnessgrupper.

Mere info: www.olsensportstravel.dk.

Senest ændret Tirsdag, 22 november 2016 14:14

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.