Arbejde og fornøjelse på Bandholm Hotel

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
På Bandholm Hotel kan man nu forene arbejde og fornøjelser under konferencerne. På Bandholm Hotel kan man nu forene arbejde og fornøjelser under konferencerne. Foto: Aage Krogsdam.

HOTELOPHOLD: Der var masser af besøgende i jule- og nytårsdagene på det 4-stjernede Bandholm Hotel nord for Maribo lige ud til Smålandshavet.

Nu er hotellet så i gang med at planlægge forårets aktiviteter. Der er blandt andet kurser og konferencer, der er fokus på, efter at hotellet sidste efterår lancerede et nyt koncept under overskriften Business and Pleasure.

LÆS OGSÅ: Gourmet i topklasse

Møder og luksusforplejning

Det nye koncept går ud på at kombinere 1 1/2 dags mødeforløb med 4-stjernet luksusforplejning med gourmet, som løfter konferencen op til en festlig oplevelse.

- Vi mener, at business og fornøjelse godt kan kombineres. Vores historiske hotel med masser af historie ligger ved Smålandshavet i den hyggelige by Bandholm, som lokker til afslapning i de smukke naturomgivelser, siger general manager Joseph Kristiansen.

Hotel med god plads

Hotellet råder over mødelokaler og grupperum fra fire til 150 personer. Tæt på hotellet blev der sidste år indrettet et helt nyt konferencecenter, hvor der både er mødelokaler, aktivitetsrum med billard, bordfodbold og dart og en stor lounge med tv.

Så der er gode muligheder for at arbejde uforstyrret på det smukt beliggende hotel, samtidig med at der bliver taget hånd om forplejning og andre ønsker.

Nye værelser på Bandholm

På hotellet kan gæsterne efter arbejdet slappe af i den hyggelige bar, hvor man blandt andet kan tale uforstyrret i hyggelige rammer. Som afslutning på mødedagen serveres en tre-retters gourmetmiddag, cocktails, kaffe og cognac samt overnatning i de nye renoverede værelser.

Der er også mulighed for at deltage i en række aktiviteter lige fra golf, jagt, Ferrari-kørsel, helikopterflyvning, guidede ture i Knuthenborg Safaripark samt teambuilding-events.

Hotellet ligger 1 1/2 time fra København og kun 15 min. fra Rødby-Puttgarden overfarten.

Senest ændret Mandag, 23 januar 2017 13:36

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.