Sådan holder du den perfekte indflytterfest

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En god fest gør alle glade, og en indflytterfest er noget helt specielt. En god fest gør alle glade, og en indflytterfest er noget helt specielt.

FEST: Du er måske lige flyttet og tænker derfor selvfølgelig på at holde en indflytterfest for venner og familie. Det er en perfekt mulighed for dem alle at se lejligheden på en gang, uden de alle skal inviteres enkeltvis inden for den nærmeste fremtid – og samtidigt er det altid en god undskyldning for at holde en fest.

Men det er ligesom med alle andre fester, det kræver forberedelse og timing for at sikre den bedst mulige aften for dig og de inviterede. Du kan måske være i tvivl om, hvad du lige skal have styr på for at sikre en god aften – her er en række råd til ting, der klart vil være med til at skabe den bedste indflytterfest.

fest-kuloerte-lamperStedet er ligegyldigt

Om det så er den helt store herskabslejlighed i København, du har fået lov af bo i, eller et mindre ledigt værelse i Århus, er underordnet.

En indflytterfest er mulig hvor som helst, så længe lysten er der! Så hvorfor ikke sørge for alle foranstaltninger er taget, så du kan holde en indflytterfest, din omgangskreds sent vil glemme?

Den helt rigtige playliste

De fleste af os kender festerne, hvor folk bliver ved med at løbe op til anlægget for at skifte til netop deres yndlingssang, hvilket resulterer i rigtig mange halve sange, der bliver afspillet i løbet af aftenen. For at gøre det nemmere og rarere for dig selv men også dine gæster, kan du være fornuftigt og lave den perfekte playliste, inden aftenen begynder. Lav den gerne lidt blandet, så alle bliver tilfredse – lidt af det nye og samtidigt nogle af de gamle sange. Det er ingen hemmelighed, at en god fest blandt andet afhænger af en god playliste, der kan sætte gang i festen.

Hav barskabet i orden

En fest tager bestemt ikke skade af, at barskabet er fyldt op! Det er derfor en god idé at sørge for, at der er lidt forskelligt at vælge imellem for dine gæster, så de ikke skal drikke øl eller vin hele aftenen. Noget, der altid er en succes, er, at printe et par drinksopskrifter ud og samtidigt købe ind til disse – det kan gøre drinksene lidt sjovere, og det hele lidt mere festligt.

Det behøver bestemt ikke være noget, der ruinerer dig, så du må ende med at tage lån eller begynde at oddse via Bwin, tværtimod. Du kan købe de basale ting til baren, og når folk spørger dig, hvad du ønsker dig, kan du være lidt smart og sige alkohol. På den måde behøver du ikke selv gå ud og investere i alverdens flasker.
En ting, du bestemt heller ikke må glemme i forbindelse med drinks, er isterningerne. Ellers bliver dine drinks hurtigt lidt kedelige at drikke.

Husk snacks for at lægge en bund

Husk på, at en indflytterfest ikke behøver blive så vild, så det ender ud med, at der ligger en klamydiatest på gulvet, eller drengenes skjorter ligger kastet henover møblerne. En indflytterfest kan sagtens være den mere rolige af slagsen men stadig festlig og hyggelig.

En ting, du kan sørge for at undgå, at gæsterne bliver slået helt ud af dine drinks er at sikre, der bliver serveret snacks og håndmadder i løbet af aftenen. Det kan være pølsebrød, pindemadder, gulerod- og agurkstave og chips. Så undgår du samtidigt, at gæsterne drikker på tom mave, hvilket er at lege med ilden.

Pynt op og sørg for lege

De sidste punkt, du kan gøre for at pifte festen og sørge for en festlig indflytterfest, er, at pynte op. Det behøver ikke være det helt store, men bare få ting, der gør lokalet lidt mere festligt. Om du så er til kulørte lamper eller balloner er lige meget, bare der er en god atmosfære.

Du kan også arrangere nogle lege for at gøre stemningen lidt sjovere. Det kan være alt for gæt og grimasser til Twister. Mulighederne er uendelige, så det er bare om at finde ud af, hvad gæsterne vil være friske på.

Der er altså flere ting, du kan gøre for at sikre dig en god, festlig og hyggelig aften. Tiltagene er relativt simple og kan forberedes på forhånd – så er der ingen tvivl om, at din indflytterfest nok skal blive et hit!

Senest ændret Tirsdag, 24 juli 2018 14:37

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.