Her er 5 tips til en god sensommer

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det skønne efterår byder på mange store naturoplevelser. Det skønne efterår byder på mange store naturoplevelser. Foto: (CC BY 2.0) callocx

EFTERÅR: Sommeren 2017 er som altid gået for stærkt. Snart er den ovre, og for mange er det en rigtig trist nyhed. Heldigvis er sensommeren, som vi bevæger os hen mod nu, også en hyggelig tid, der byder på mange muligheder for sjove aktiviteter og hyggeligt samvær.

I denne artikel får du 5 tips til, hvordan du kan få det bedste ud af den sidste sommertid for i år, inden efteråret og vinteren vender tilbage til Danmark.

Løb dig i sensommer-form

Når det er sensommer, er temperaturen perfekt til at motionere udenfor. Morgentimerne er stadig lyse, og energien hos mange er fornyet efter sommerferien.
Sensommeren er den perfekte tid på året til at begynde at træne og komme i form. Ved at motionere får man også opbygget mere overskud, og man føler sig gladere. Så selvom det er trist, at sommeren er ved at være slut, er det muligt at bevare ens positive energi, selvom man snart skal tilbage på job, til studierne eller noget andet.

Gør dig klar til sportsåret 2017/18

For de fleste sportsfans er sensommeren en af de bedste tider på året. Det er nemlig ved sommerens afslutning, at de mange forskellige sportsligaer går i gang igen - heriblandt fodboldligaer som Premier League, de danske elite håndboldligaer, NBA og meget andet.
Hvis du overvejer at begynde at følge med i en bestemt sportsgren i 2017/18 sæsonen, er denne sensommer muligheden for at gøre det. Du kan få inspiration til forskellige sportsligaer, som du kan følge med i, hos https://extra.bet365.com/news/da - her har du også mulighed for at få betting tips til de ligaer, du interesserer dig for.

Tag ud i naturen og pluk

Om sensommeren byder naturen på et hav af spiselige skatte, som du kan tage ud og plukke i skove, på landet osv. Især er svampe, bær og nødder populære høstmål.
Det er hyggeligt at tage i skoven på en frisk septemberdag, hvor solen stadig luner og finde ting fra naturens spisekammer. Hvis du tager af sted med din familie eller nogle venner, er det endnu hyggeligere. Og hvad der også er hyggeligt, er at man efterfølgende derhjemme kan bruge de madvarer, man har fundet, til lækre opskrifter, syltning og meget andet.

Arrangér en strandtur

Selvom det begynder at blive mindre godt vejr til at kunne tage på stranden og bade, så er der stadig nogle sensommerdage, man kan få en hyggelig strandtur ud af.
Det kan stadig være hyggeligt at tage på stranden, selvom man ikke er iført bikini og tager sol og bader. Man kan sagtens tage på stranden for bare at sidde og chille med musik med ens venner, mens man sidder ud mod det smukke hav og indånder den friske luft.
Hvis der en dag er fint vejr, så foreslå dine venner at I tager på en sensommer-strandtur, hvor I bare sidder og hygger. Det er især hyggeligt hen mod aftenen, når stjernerne begynder at komme frem på himlen.

Hold en sensommer-havefest

Der findes nok ikke en bedre måde at afslutte (sen)sommeren på, end at holde en hyggelig havefest sammen med ens venner og/eller familie. Ved at holde en havefest kan I få taget ordentligt afsked med sommeren på, og nyde det bedste af det sidste i hinandens selskab, inden efteråret og kulden kommer.
Der findes mange forskellige opskrifter på, hvordan man holder en god havefest, men helt basale ting som tørt vejr, musik, drikkevarer og grillmad er nok ikke til at komme udenom. Planlæg eventuelt festen i selskab med dine venner, eller søg inspiration på nettet.

Senest ændret Tirsdag, 22 august 2017 10:05

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.