Familieliv

Familieliv

Familieliv (22)

PAS PÅ DE SMÅ: Omkring 120 pilfingre og spilopmagere under fem år kommer hver dag på skadestuen på grund af ulykker i hjemmet. Ved at sikre hjemmet ordentligt kunne det dog have været undgået.

BAKTERIEKOSTEN: Første skridt til den gode køkkenhygiejne tages, når børnene er små, og de er med i køkkenet, hvor 'det gode eksempel' viser vejen frem. Det kan måske også gøre, at man selv strammer op på sine køkkenvaner, og det er ikke så skidt endda.

Graviditet & fødsel: 100 myter du bør kende

Tirsdag, 20 februar 2018 00:00 Skrevet af

GRAVID OG FORVIRRET: Venner og familie er fulde af gode råd, når man venter en lille ny. Det kan dog være vanskeligt at vide, hvilke råd man bør følge, og hvilke som er myter. Erfaren jordemoder gør dog op med de mest almindelige myter og påstande i en ny bog, som vil gøre det lettere at forøge familien i fremtiden.

Cana Buttenschøn om det sunde udendørstøj

Torsdag, 08 februar 2018 00:00 Skrevet af

Miljøstyrelsen sætter fokus på det sunde og usunde udendørstøj i en ny landsdækkende kampagne. Og med som ambassadør er blogger, forfatter og jordemoder, Cana Buttenschøn. Cana er selv mor til to drenge og deler her en række gode råd til fluorstoffer i udendørstøjet og hvordan, du kan undgå dem i dine børns udendørstøj.

Julen er børnenes fest

Torsdag, 30 november 2017 00:00 Skrevet af

AARHUS: Tag børnene i hånden og bevæg dig ud i bybilledet. Aarhus er spækket med hyggelige juleaktiviteter, som er sjove for hele familien.

Røde babynumser ødelægger familiefreden

Mandag, 13 november 2017 00:00 Skrevet af

FAMILIEFRED: Røde babynumser ødelægger familiefreden – og babys egen fred. Det er derfor både for babys men også for den øvrige families skyld, at de røde babynumser i de små hjem helt skal undgås.

Vores hovedpuder er klamme

Tirsdag, 19 august 2014 00:00 Skrevet af

MIDER OG MUNDVAND: Din hovedpude er efter nattens brug sandsynligvis fyldt med husstøvmider, fugt og savl - og du skifter den statistisk set sjældent ud.

Kun en tredjedel cykler i skole

Lørdag, 16 august 2014 00:00 Skrevet af

SKOLESTART: De fleste af os husker fra egen skoletid, at det var svært at finde en egnet plads at parkere. Sådan er det ikke længere. I dag er det faktisk kun en ud af tre, der cykler i skole, og hvert femte barn bliver kørt i bil.

Vikingerne kommer til København

Torsdag, 14 august 2014 00:00 Skrevet af

HISTORIE: I dagene 23. og 24. august bliver der masser af mjød, musik og heste på Nationalmuseet i København, hvor man vil levendegøre vikingetiden. Nøjagtig som sidste år vil gaderne omkring museet blive lavet om til en markedsplads med over 200 vikinger.

Mor fik kæmpebøde ved skole

Onsdag, 13 august 2014 00:00 Skrevet af

TANKELØST: I de næste tre uger har blandt andre Københavns Vestegns Politi fokus på de nye trafikanters sikkerhed lige ved skolerne. Den ekstra opmærksomhed har allerede kostet en mor seks tusinde kroner i bøde.