Livsstil

TV: Philps Smart TV bliver nu udvidet med app til Spotify, Cloud TV med kanaler fra hele verden og Cloud Explorer, hvor Dropbox kobles til TV'et.

SAMARBEJDE: Google og LG samarbejder om smartphonen Nexus 5. Nexus 5 er propfyldt med nye funktioner og er den hidtil tyndeste og hurtigste Google Nexus-mobil.

FLOT: HTC One blev allerede ved dens lancering udnævnt til "Best New Mobile Handset, Device or Tablet", og siden da har internationale såvel som lokale medier været enige om, at man ikke kan snakke om årets bedste smartphones uden at nævne HTC One.

NEXT GENERATION: Næste generation af camcordere, EISA-vinderen GC-PX100 fra JVC, har Wi-Fi, så videoer i fuld HD kan deles øjeblikkeligt.

TV: Nu giver en ny, prisvindende projektor al den lysstyrke, kontrast, skarphed i farver og detaljer, der skal til for at skabe en ægte biografoplevelse i hjemmet.

GOD LYD: Når lyden fra højttalerne er helt i særklasse og højttalerne er designet med omtanke for det unikke – så har man den fuldendte oplevelse.

OBJEKTIV: Sydkoreanske Samyang udvider sin serie af objektiver specielt tilpasset videooptagelse med DSLR-kamera, med et 16mm T2.2.

IMAGE: Pentax K-30 er et nyt digital SLR-kamera i mellemklassen. Det er kompakt og let, vejrbestandigt, smudsafvisende og er derfor et "rigtigt" outdoor-kamera.

ONLINE: Med det nye Galaxy NX er man altid online med 4G eller WiFi. Der kan vælges mellem 13 forskellige NX-objektiver.

LIGE I ØJET: Sharp har lanceret den første app til AR - augmented reality (forstærket virkelighed), der hjælper kunder med at vælge det perfekte tv over 50".