Få malet dit gamle tag

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Et smukt nymalet tag klæder huset. Et smukt nymalet tag klæder huset.

RENOVERING: Har du problemer med dit tag, så er sommeren et godt tidspunkt at få noget gjort noget ved det, inden vi når ind i efterårets og vinterens nedbør og blæsevejr.

Ifølge Jakob Wichmann Matthiassen, der er Area sales manager og produktekspert hos den danske tagmalings- og imprægneringsproducent Iso Paint Nordic, er sommeren og det tidlige efterår det ideelle tidspunkt at lade en professionel kaste et kærligt blik på dit tag.

LÆS OGSÅ: Klar til nye vinduer i huset

Vejrforholdene byder nemlig på optimale betingelser for at puste nyt og smukt liv i boligen med en omgang tagmaling.

Mal taget

En tagmaler kan hurtigt og sikkert afgøre, om det er værd at investere i en forskønnelse af taget i form af en tagmaling, og om der eventuelt er småreparationer, der bør udføres i den forbindelse.

Arbejdet med tagmaleropgaver kan udføres til et stykke ind i oktober, hvis nedbørsforholdene tillader det. Det er derfor ikke utænkeligt, at mange tagmalere har travlt helt frem til efterårsferien.

Ønsker du et smukkere tag, er det derfor en god ide at rådføre dig med en professionel tagmaler helt fra starten. Så er du nemlig sikker på at få en vurdering af tagets tilstand samt hvilken behandling, der vil give det bedste resultat. Er du i tvivl om, hvilket firma du skal kontakte, er det altid en god ide at kontakte en tagmalingleverandør, som kan sætte dig i kontakt med en kompetent tagmaler i netop dit nærområde.

Bedre indeklima

Maling af dit tag er meget mere end at friske din boligs udseende op. En behandling med tagmaling kan nemlig også have en positiv indvirkning på dine driftsomkostninger såvel som komfort.

Tagmalingen ClimateCooler, som ud over traditionelle forskønnende egenskaber, bidrager også til et bedre indeklima og energibesparelser ved at reducere varmeindstrålingen.

Malingen har er tilført specialpigmenter, som sikrer, at op til 80 pct. af den indstrålede varme reflekteres tilbage til atmosfæren. Dermed bidrager denne maling til en effektiv vej til at forbedre indeklimaet og lavere energiforbrug.

Senest ændret Søndag, 16 juli 2017 07:03

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.