Nyt hus på 6 uger

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
70'er huset er ikke til at kende. 70'er huset er ikke til at kende. Foto: Komproment.

70'ER VILLA: I løbet af seks uger fik familien på Møllebakken 27, 8382 Hinnerup et helt nyt hus. Det var nemlig den tid, det tog, at renovere den gamle villa fra 1973 efter alle kunstens regler.

Familien ønskede ikke at begynde på bar mark helt forfra, så de valgte derfor renovering. Og det har de bestemt ikke fortrudt. Bygherren kalder selv sin nye bolig for Hinnerups "Sorte Diamant", og det er en meget passende betegnelse, når man ser billederne af huset.

Omkring 750.000 danske husstande har i dag et tilsvarende behov for at reducere energiforbruget og renovere facader og tag.

Den totale renovering er foretaget i et samarbejde mellem tag- og facadefirmaet Komproment, producenten af klimaanlæg Hoval, Isover og et lokalt byggefirma Klitte & Jensen.

Renoveringen omfatter: Nyt tegltag, nyt lysindfald, efterisolering af loftsrum, efterisolering af alle facader, beklædning af facaderne med eksklusive naturskifer fra Spanien og et nyt klima- ventilationsanlæg som sikre et sundt og godt indeklima.

Selvom det lyder omfattende tog renoveringen fra start til slut kun seks uger, så i forhold til barmarksbyggerie, er der også en gevinst her.

Senest ændret Mandag, 03 september 2018 13:42

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.