AFSLUTTET - Vind rejse for to til Tenerife med Beach Tours

Udgivet i Konkurrencer Læst 81582 gange
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En ferie for to på lejlighedshotellet  Aquamarina Golf på Tenerife er gevinsten i denne lynkonkurrence. Skynd dig og vær med. En ferie for to på lejlighedshotellet Aquamarina Golf på Tenerife er gevinsten i denne lynkonkurrence. Skynd dig og vær med. Foto: Beach Tours.

VIND LÆKKER FERIE: Deltag allerede i dag i konkurrencen om at vinde en rejse for to personer til skønne, solrige Tenerife. Der er afrejse den 13. november og konkurrencen slutter den 10. november 2016 kl. 18.00. Så det er med at skynde sig!

Rejsearrangøren er Beach Tours, der i samarbejde med Fritidsmagasinet har strikket en lun og dejlig ferie sammen til den heldige vinder af de to pladser på det lækre lejlighedshotel Aquamarina Golf.

LÆS OGSÅ: Sommerferie på det ukendte Østkreta

tenerife-ferie-rejser-strand-palmerModerne luksushotel

Det lyse og moderne hotel ligger i området ved Golf del Sur, som ligger tæt på Tenerifes sydlige lufthavn.

Selve hotel Aquamarina Golf er beliggende tæt på strandpromenaden i San Miguel de Abona. Der er ikke langt til golfbaner, skønne strande og det vidunderlige hav. Htellet har naturligvis topmoderne faciliteter.

Ferien, du kan vinde, varer en uge, og der er ikke mulighed for at ændre på ferieperioden. I præmien er der fly og hotel inkluderet- ikke pension.

Det er nemt at deltage i konkurrencen, men der kræves lidt hurtighed og beslutsomhed. Gå derfor ind på linket til konkurrencen nu:

KLIK HER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM GAVEKORT TIL BEACH TOURS

Vi håber, at du også lige vil LIKE siden.

tenerife-rejser-ferie-byBeach Tours - ny men erfaren

Beach Tours er en ret ny aktør på det danske rejsemarked er, men personerne bag bureauet er meget rutinerede kræfter, der er godt kendte i branchen og har årtiers ballast.

Beach Tours er en del af Travel & Entertainment Group, og rejseselskabet har således en meget kapitalstærk ejer i ryggen. Frontfiguren i Beach Tours er rejsekongen Jan Lockhart, der helt tilbage i 1988 begyndte som rejseleder.

I alt fik han syv lærerige år på fjerne destinationer som Østen, USA og i Europa. I Danmark er Jan Lockhart måske mest kendt for sine mange år som direktør i rejsebranchen.

tenrife-teide-vulkan-ferie-rejserFerie med Beach Tours

Beach Tours tilbyder naturligvis færdige pakkerejser til alle de traditionelle rejsemål i Sydeuropa og på udvalgte oversøiske destinationer.

Rejseselskabet er grundlagt på ideen om lave priser og høj kvalitet.

Du kan se og læse mere om Beach Tours på ders hjemmeside og naturligvis læse mere om hotellet på Tenerife.

Beach Tours og Fritidsmagasinet ønsker

Held og Lykke!

Konkurrencen slutter den 10.11.2016, kl. 1800. Beach Tours er teknisk arrangør af rejsen for to personer. Afrejselufthavn er Københavns Lufthavn. Her finder du Fritidsmagasinets generelle konkurrencebetingelser. De specifikke betingelser og vilkår for denne konkurrence finder du her på siden og under konkurrencen på Facebook-siden.

Senest ændret Torsdag, 10 november 2016 17:12

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.