Lev din drøm

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En bog om coaching og om at komme videre. En bog om coaching og om at komme videre. Foto: Lindhardt og Ringhof.

MELLEMFORNØJET: Hvad vil du virkelig? Det er titlen på en bog om, hvordan man realiserer sin livsdrøm og dermed slipper for at være halv-glad.

Sofie Manning, der også er kendt som kvinde, der udbredte coaching i Danmark, driver sammen med Mie Kaae og Chris Manning coachingvirksomheden, Manning Inspire.

Kernen i bogen og virksomhedens påstand er, at vi alle har en mulighed for at gøre noget andet og vælge anderledes. På den måde kan hver eneste af os få et mere tilfredsstillende liv og mere energi til at agere i en verden, der har brug for det.

I bogen kommer Sofia Manning og Mie Kaae med historier fra deres egne liv - og fortæller om de omveje, de selv har måttet tage, og at det ikke er omkostningsfrit at gå efter drømmen.

"Hvad vil du virkelig?" er deres første fælles bog, men Sofia Manning har tidligere udgivet bestselleren "Coaching", "Hvad venter du egentlig på?" og "Personlig karma" (med Christian Stadil).

Sofia har sin uddannelse på plads - hun er nemlig udannet hos den kendte coach Anthony Robbins i USA. Mie Kaae er kandidat fra RUC, med speciale i erhvervspsykologi og kommunikation.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:54

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.