At kæmpe mod giganter

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Når de små overvinder de store. Når de små overvinder de store. Foto: Lindhardt og Ringhof.

DAVID OG GOLIAT: Kunsten at kæmpe mod giganter, er en meget nytænkende og ret provokerende bog af den amerikanske bestsellerforfatter Malcolm Gladwell.

Forfatteren tager læseren med på en rejse i junglen af skjulte mekanismer, der regulerer og skaber magtbalancen mellem store og små. Gladwell analyserer og undersøger, hvordan underdogs ofte narrer og lykkes med mere, end man skulle have troet.

Malcolm Gladwell viser knivskarpt, hvordan hovedparten af os ikke forstår sandheden om fordele og ulemper. I hvilke tilfælde er det for eksempel en stor fordel at have haft en traumatisk barndom? Er du sikker på, at dit barn har godt af at gå i den bedste skole?

I David og Goliat trækker forfatteren på videnskab, historie, psykologi og skæve fortællinger om udsædvanlige underdogs. Malcom Gladwell har en fantastisk evne til at se sammenhænge, som vi andre ikke formår. David og Goliat er en lærerig og indsigtsfuld bog, som i mange henseender vender helt op og ned på den traditonelle måde at forholde sig til magt og fordele.

Bogen udkommer 21. maj på forlaget Lindhardt og Ringhof. ISBN: 9788711344828

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:54

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.