Udnyt rejsetiden kreativt og produktivt

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Holder du af at rejse, kan du sikkert nikke genkendende til, at der findes meget rejsetid, der ikke altid er lige spændende. Fx at sidde i et fly i 12 timer. Det er bare ikke altid lige sjovt. Derfor giver vi dig her i indlægget nogle konkrete tips, du kan tage med dig i rejsetasken, så du kan fordrive rejsetiden kreativt og ikke mindst produktivt.

Bare rolig. Det handler ikke om, at du skal bruge en masse energi og ikke får tid til at slappe af. Tværtimod. Der er bare nogle ting, der gør, at du kan slappe af og samtidig være mere eller mindre aktiv. Forestil dig, at du sidder om bord på et fly til Thailand. Du har ni timer tilbage af turen. Hvad gør du?

Køb billigt garn med hjem

Ja, du får jo ikke dine strikkepinde med om bord på et fly. Så du kan godt glemme at strikke, som du måske plejer at gøre. Ikke desto mindre er det en stor del af det at strikke at finde de helt rigtige projekter. Garn er i sig selv et spændende produkt, som fås i mange kvaliteter.

Derfor kan du passende købe noget med hjem fra turen, da det ofte er meget billigere. Planlæg, hvad du skal bruge af garn i forbindelse med dine kommende kreationer. Du kan passende hente en masse inspiration på Instagram og Pinterest hjemmefra, så du har billeder, som du kan bruge offline.

Lyt til din yndlingsbog

Det er blevet så populært at lytte til lydbøger i stedet for at læse fysiske bøger. Det er også mere praktisk at finde din smartphone frem og dermed lytte løs. Du skal blot huske at hente din bog ned hjemmefra, så du kan høre den de sidste ni timer. Måske er det en hel bog.

Så har du fået en masse viden og måske spænding på rejsen, og så slipper du for at lytte til babygråd og snakkende turister. Det er afslappende og utroligt givende. Man behøver ikke at udvide sin horisont eller træne sin hjerne ved at læse bøger. En lydbog kan det samme.

Udnyt faciliteterne om bord

Er der film, serier og spil om bord på flyet – altså i form af en skærm lige foran dig - er det altid en god mulighed. Du kan ofte vælge mellem et hav af film men trænger du til lidt hjernegymnastik, finder du som regel også quiz og sudoku. Der plejer at være noget for en bred smag, som sagtens kan holde dig i gang. Der er ikke noget værre end ikke at være i stand til at sove på turen og ikke at have noget underholdning. Så bliver det virkelig en lang tur.

Vi håber, at ovenstående har givet dig inspiration til at udnytte din rejse mere kreativt og produktivt. Du skal jo huske at slappe af og nyde turen, så du får genopladt dine batterier. Men igen – det kommer an på, hvilken type rejse du skal på. Så rigtig god fornøjelse.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.