iPhone 11 Pro Max: Ethvert friluftsmenneskes julegaveønske i år

Udgivet i Gadgets
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Som friluftsmenneske er den mest udbredte sætning, man lever efter, sandsynligvis, at man aldrig bør gå ned på udstyret. 

Det gælder, uanset om dit rette element er vandet, skoven, bjerge, landskaberne eller et helt femte sted i det fri. Grej og gadgets er ikke bare noget, der ligger hjemme på hylden eller bagerst i skabet. Nej, det skal bruges, så du får endnu mere ud af din næste vandretur, fisketur eller lignende. 

Julen står snart igen for døren, og det er den oplagte mulighed for alle fritidsentusiaster at ønske sig nyt udstyr, og i år bør den nye iPhone 11 Pro Max være på din liste. Hvorfor? Bliv klogere her i denne artikel. 

Kan man virkelig bruge en iPhone til friluftsaktiviteter? 

Ja, det kan du faktisk. I hvert fald hvis du allierer dig med Apples nyeste skud på stammen, der allerede nu viser gode takter ift. salget og popularitet i ind- og udland. Og det er der god grund til. 

Vi vil ikke kede dig med samtlige detaljer og features, men har i stedet valgt udelukkende at kigge nærmere på de ting, du kan bruge, når du skal fiske, se på fugle eller gå langt fra A til B i knap så behagelige omgivelser.

En af de vigtigste ting overhovedet, når det kommer til udstyrs anvendelsesmuligheder i det fri, er naturligvis batterilevetiden. Er der noget, som ikke går, så er det, at du konstant skal lade op og ikke kan regne med batteriet, når du skal bruge det. 

Her brillerer iPhone 11 Pro Max på alle måder. Ikke nok med at batteriet har den længste levetid af alle iPhones nogensinde – nej, så får du også mulighed for trådløs opladning samt funktionen hurtigopladning, hvis du har brug for strøm, og det kun kan gå for langsomt. 

Endvidere får du et enestående 12 + 12 + 12 megapixel triple-kamera med mulighed for at optage videoer i 4K. Så er det i hvert fald ikke videokvaliteten, du kan bruge som undskyldning for ikke at vise familie og venner det, du har oplevet. 

Det lyder meget fint, men hvad koster det?

Prisen er selvfølgelig afgørende ift., om du kan forvente at finde en iPhone 11 Pro Max under juletræet i år, som du kan købe til lige under 8.000 kr. Det er selvfølgelig en stor udskrivning og kræver, at du har været meget artig i år. 

Heldigvis tilbyder flere forhandlere, at du kan splitte betalingen op – helt uden at skulle betale noget i rente. Du kan vælge mellem 12 eller 24 måneder, ligesom at du også nemt kan tilkøbe et abonnement, så du får glæde af den gode dækning og mange andre fordele, YouSee tilbyder.

iPhone 11 Pro Max fås i et væld af farver, herunder Guld, Sølv, Space Grey og Midnight Green, ligesom du kan vælge mellem 64, 256 og 512 GB, alt efter hvad du har brug for, når du er afsted og ude i det fri.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.