Nyd sommeren med diverse udendørsaktiviteter

Udgivet i Motion
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Om foråret og sommeren er det med at nyde fritiden ude i det fri – særligt når vejrudsigten lover sol og høje temperaturer. De fleste glæder sig gennem arbejdsdagen til at få fri og dermed kunne komme ud i det dejlige vejr, når først det er blevet sommer og varmt udenfor. Udenfor kan man nemlig få en god portion frisk luft og lade batterierne op. Herunder kan du læse om tre aktiviteter, du kan foretage dig i det fri.

Besøg loppemarkeder rundt om i landet

Hvis man kan tale om en sæson for loppemarkeder, må det uden tvivl være forår og sommer. I forårs- og sommermånederne dukker massevis af loppemarkeder nemlig op rundt omkring i det danske land, netop fordi vejret på dette tidspunkt ofte tillader, at sådanne arrangementer kan afholdes udendørs.

Tilmed har mange mindre byer tradition for at afholde årlige markeder, hvor tusindvis af mennesker fra omegnen strømmer til for at gøre et godt køb og nyde nogle hyggelige timer. Mangler du inspiration til indretningen derhjemme, eller kunne haven godt bruge lidt nyt interiør? Lav en hurtig søgning i området omkring dig, og find hurtigt frem til, hvor der i den nærmeste fremtid bliver afholdt et loppemarked.

Slap af i parken alene eller med familie og venner

Ren afslapning er også oplagt at gøre udendørs, når temperaturerne bliver højere og vejret generelt bedre. Rundt omkring i parker og ved strand og vand dukker folk op med tæpper, picnickurv og underholdning til dagen. Mange benytter tiden til her at høre podcasts, læse ugeblade eller spille spil med venner og familie. Muligheden er der også for at snuppe et spil online, hvilket særligt er oplagt, hvis du er i parken eller på stranden alene. Blandt andet roulette er et af danskernes foretrukne spil.

Opret en bruger på den pågældende side, læs vejledning og betingelser, og sæt i gang med dit nye spil. Sådan spiller du roulette – nemt, sjovt og med garanti for underholdning.  

Indtag dagens måltider i det fri

I forlængelse af ovenstående er det ligeledes nærliggende at indtage nogle af dagens måltider i det fri, når vejret er til det. De fleste retter smager nu engang bare lidt bedre, når de nydes udenfor. Oplagt er det desuden at finde grillen frem og også tilberede maden udendørs. Alternativt kan der smøres en madpakke, som medbringes til det valgte spisested. 

 

Hvis maden skal med udenfor, er det naturligvis vigtigt også at tænke en smule praktisk. På stranden er det eksempelvis ikke særligt nemt at spise sovs og kartofler med medbragt plastikservice. Tænk i stedet på, at maden skal være nem at spise – og gerne med fingrene. Pizza, hotdogs, sandwich og lignende er alle nemme retter at nyde i det fri. Og så slipper du endda for en stor opvask efterfølgende.

Mød den vilde natur

Hvis der er ting, som sommeren virkeligt egner sig til, så er det at komme ud og nyde friluftslivet. Det kan for eksempel være på en lang vandretur, hvor alle kan være med. I de senere år er shelters og andre nemme overnatningsmuligheder knopskudt i det fri, og efter smartphones er blevet allemandseje, så kunne det ikke være nemmere at finde sig en overnatningsmulighed og booke den. I dag klares den slags primært via apps, som både findes til iPhones og mobiltelefoner, der kører med Android som styresystem.
Udover en plan for, hvor man vil gå og hvor man vil sove. Så kræver det egentligt bare et par gode vandrestøvler, en rygsæk og gåpåmod nok til, at man kommer op af sofaen, ud af døren og møder en natur fuld af oplevelser.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.