Oksekød fra Læsø

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Kød fra Læsø smager af øens urter og saltet. Kød fra Læsø smager af øens urter og saltet. Foto: Freshfoodpeople.

KVALITETSKØD: Læsø i Kattegat er kendt for sine gode fødevarer, og nu bliver det lettere at få fat i de gode bøffer.

roennerne-laesøKvægbønder på Læsø har nemlig valgt at samarbejde med Freshfoodpeople.dk om at markedsføre og distribuere det oksekød, der bliver produceret på Læsøs Natura-2000 arealer.

På Læsø bliver der afgræsset omkring 1500 hektar som led i naturpleje under Natura-2000, der er særligt følsom natur. På sigt er det meningen, at 3.200 hektar skal afgræsses.

- Vi laver godt kød, som er produceret bæredygtigt og med fokus på dyrevelfærd. Det er velsmagende på grund af de mange urter, mineraler og salte, som dyrene får naturligt, når de græsser ude på engene, siger formanden for kvægbønderne, Henning Malmmose Johansen.

Kun fem procent af Læsø er bebygget - resten er unik natur som hedemoser, strandenge og klitheder.

Hjemmesiden www.freshfoodpeople.dk blev lanceret for kort tid siden. På hjemmesiden kan forbrugeren købe oksekød, fisk, lam og andre ferske produkter af topkvalitet direkte fra producenter over hele landet.

Senest ændret Fredag, 01 august 2014 17:26

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.