Dagligvarer til døren

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Maden kommer lige til døren, men vi skal selv lave den. Maden kommer lige til døren, men vi skal selv lave den. Foto: Osuma.dk.

ONLINE: Markedet for online dagligvarehandel er i vækst, for efterspørgslen er stor. Således kan Osuma.dk , der har eksisteret siden 2007 i dag levere dagligvarer til 4,5 millioner danskere i samarbejde med 23 SuperBrugsen og Kvickly butikker, hvor dagligvarerne kommer fra.

osuma-madvarerDet kan da også være både hårdt og tidskrævende at handle dagligvarer. Cyklen er overlæsset, eller der er kø på vejen. Læg hertil butikkernes ventetider ved kassen, tunge bæreposer, og man har forklaringen på, hvorfor flere og flere danskere vælger at handle dagligvarer online.

Analysen "Whitepaper, Shop excellence 2014 - De mest populære webshops i Danmark" fra det digitale bureau, Dwarf, viser da også, at halvdelen af danskerne har eller vil handle dagligvarer online i løbet af i år.

Dagligvarer til døren

Stort set hele Danmark er nu også dækket af Osuma, og fra den 18. November kunne fynboerne også bestille varer via online-portalen. Osumas varer kommer fra SuperBrugsen og Kvickly butikker, og de velkende Coop point optjener kunderne stadig - også når varerne bliver leveret.

- Osuma.dk sælger mere tid og overskud. Vi hjælper kunderne med at få deres hverdag til at gå op i en højere enhed, siger Osuma.dk's direktør, Steen Trier.

Senest ændret Tirsdag, 09 december 2014 13:20

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.