Julebuffet på Bandholm hotel

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Bandholm Hotel leverede varen til julesultne gæster. Bandholm Hotel leverede varen til julesultne gæster. Foto: Aage Krogsdam.

LÆKKERIER: Ved første øjekast ser den store julebuffet i hotellets store sal ud som alle andre jule-buffeter. Men når man først er gået "ombord" i den indbydende buffet, får smagsløgene en fantastisk oplevelse.

Stort set alle retterne er lavet fra bunden under ledelse af hotellets dygtige køkkenchef Naomi Fouché.

tjener-cognacDen hjemmelavede remoulade til friskfanget rødspættefilet er i topklasse, mørbradbøf, frikadeller og flæskesteg med sprød svær er en nydelse ligesom de øvrige fiskeretter med traditionel sild, laks m.v. Desuden en waldnøddesalat med en pikant smag bestående af strimlet rødkål, appelsin og drysset med waldnødder, og gammeldags grønlangkål sammen med skinke og brunede kartofler, som bedstemor lavede denne ret. Det er forrygende.

Når man har smagt de forskellige kolde og varme retter, kan man passende slutte denne kulinariske oplevelse af ved ostebordet og naturligvis hjemmelavet risalamande, som har en helt uovertruffen smag. Til kaffen/teen var der hjemmelavede chokolader, vaniljekranse og brændte mandler.

Under spisningen blev vi hele tiden serviceret med drikkevarer af det smilende og venlige personale, som løbende fjernede de brugte tallerkner og sørgede for at gæsterne havde drikkevarer efter ønske. Mens vi indtog julebuffeten underholdt Martin med hyggemusik og ved 22- tiden spillede han op til dans med en lang række inciterende dansemelodier.

Hotellets forskellige rum, hal, a la carte restaurant samt den store buffet restaurant var smukt pyntet med diskrete juledekorationer i hvide og sølvskinnede farver i pagt med stedets hyggelige atmosfære. Selv for en journalist var der virkelig ikke noget at sætte en finger på. En skøn oplevelse.

Årets sidste julebuffet, hvor der er næsten udsolgt, løber af stablen først kommende fredag. Derefter går hotellets personale i gang med jule- og nytårsforberedelserne, hvor der både juleaften og nytårsaften for længst er udsolgt med hensyn til værelser og til middagene. Det har været nødvendigt at lave aftaler med andre hoteller i omegnen for at få plads til de mange gæster, der ønsker overnatning ved de to store festaftener.

Senest ændret Tirsdag, 23 august 2016 14:10

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.