Dansk Gourmetrestaurant til Sydney

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Noma vil forsøge sig med at blande det australske og det nordiske køkken. Noma vil forsøge sig med at blande det australske og det nordiske køkken. Foto: Singapore Airlines.

AUSTRALIEN: Fra januar måned 2016 vil befolkningen i Sydney i Australien kunne opleve dansk madkunst, når Michelin restauranten NOMA åbner en filial i Sydney Harbour, i distriktet Barangaroo.

singapore-airlines-flyI ti uger vil storbyens borgere kunne afprøve det australske køkken med en snert af det nordiske køkken i restauranten under ledelse af køkkenchef René Redzepi og hans team.

Baggrunden for NOMAS gæsteoptræden i Australiens største by er et samarbejde med Tourism Australia og Lendlease, hvor Singapore Airlines er den officielle flyselskabspartner og derfor flyver René Redzepi og team til Australien.

Australsk madkunst

Det er hensigten, at chefkokken og hans tema skal få inspiration fra det autentiske australske køkken, der også er inspireret af den måde landets oprindelige folk laver mad på.

Og Rene Redzepi regner med at få en masse gode ideer med hjem og lære en masse om det australske køkken. Ideer som kan overføres til restauranten i Danmark.

Også i Australien er danskerne kendt for det nordiske køkken, og en fusion af australsk og nordisk madkunst er en udfordring som René Redzepi og hans hold glæder sig til.

Restaurant i Sydney

For at være bedst muligt forberedt til udfordringerne med at åbne en restaurant i Sydney, har René og hans team allerede været i Australien flere gange.

Her har de haft møder med producenter, lokalsamfund, landmænd og kokke for at udforske mangfoldigheden i det land, de skal arbejde i.

Australien er populær

Landet down under med storbyen Sydney, der har over fire en halv million indbyggere, er en meget populær destination for danskerne, som ofte vælger den direkte vej via Singapore med Singapore Airlines til Sydney.

Det er blandt andet baggrunden for, at luftfartsselskabet har valgt at være sponsor for gourmetrestauranten.

Når NOMAAustralien åbner i januar 2016, vil der være åbent til frokost og middag fem dage om ugen.

Se mere på NOMA og Singapore Airlines.

Senest ændret Mandag, 17 august 2015 08:07

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.