Det skal du huske på kør-selv-ferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vinteren og det kolde vejr har lagt sig om en dyne over Danmark, og derfor er der også mange, der begynder at tænke på at rejse til varmere himmelstrøg. Det forstår de fleste, for det er netop langt de fleste, der foretrækker solens stråler frem for isnende kulde. I vinterferien pakker mange derfor bilen for at køre mod varmere himmelstrøg.

Når bilen skal pakkes, gælder det typisk om at begrænse sig, for der er sjældent plads til at pakke alt det, som man ønsker at tage med på rejsen. Du skal dog passe på med at begrænse dig for meget, når du pakker bilen, for der er nogle ting, som virkelig er rare at have med, men som du hurtigt kan glemme. Herunder kan du læse mere om, hvad du blandt andet skal huske at pakke til kør-selv-ferien.

Underholdning gør turen lettere

Hvis der er børn på bagsædet, er det en god idé at huske noget underholdning – det er virkelig en rigtig god idé. Hvis du glemmer underholdning, kan turen nemlig hurtigt komme til at føles meget lang for alle i bilen. Underholdning kan blandt andet være bøger, malebøger, tablets med film, musik, spil og lignende. Det gode ved at huske underholdning er, at der så også altid er noget, børnene kan lave, når I er nået frem. Der kan nemlig være nogle timer på sådan en ferie, hvor børnene har brug for at koble fra med noget underholdning og være alene.

Det er også en rigtig god idé at huske snacks til turen – både til børn og voksne. Det vil med garanti gøre turen sjovere for jer alle sammen.

Hovedpuder gør turen mere behagelig

På en kør-selv-ferie kan det være nødvendigt med en lille lur i bilen. Derfor er det også en rigtig god idé at medbringe jeres hovedpuder på turen. Det gør desuden hele køreturen mere komfortabel, hvis der er en pude at læne sig opad. Hovedpuderne bliver I sikkert også glade for, når I når frem til destinationen. Man sover altid bedst med sin egen hovedpude.

Tøj til alt slags vejr

Selvom I kører efter sydens sommer og sol, kan det være nødvendigt at pakke tøj til både køligt og varmt vejr. Temperaturerne i vinterhalvåret kan nemlig variere. Det er en god idé at pakke flere tynde trøjer og bukser frem for tykke trøjer og jakker. Således kan I nemlig iklæde jer lag-på-lag. Det er praktisk, fordi I så let kan tilpasse jer vejret og temperaturen. Det er også en god idé at have noget af tøjet inden for rækkevidde, når I kører. Temperaturen i bilen kan nemlig være svær at tilpasse, så alle er tilfredse. Derfor er det rart at kunne iføre sig en ekstra trøje, hvis det bliver for koldt.

Der er naturligvis mange ting, I skal huske at pakke, når I skal på ferie. Disse ting vil blot være med til at gøre turen nemmere for jer alle sammen.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.