Når klimadebatten dikterer nye rejseformer

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Det er vist længe siden, at Spies Rejser har tilbudt rejser med andet end flytransport. Men nu innoverer de på den front af hensyn til klimadebatten.

Spies Rejser præsenterer nu den første klimavenlige charterrejse med tog til Davos i de schweiziske alper.
Rejsen starter med en godt 19-timers togtur gennem storslåede landskaber og frem til den kendte by Davos. Her venter fem dage med vandreture i bjergene, muligheder for vandsport og indkvartering på et firestjernet hotel.

"Vi har lyttet til klimadebatten og er glade for at nu kunne tilbyde et klimavenligt rejsealternativ til vores gæster", siger Jan Vendelbo, administrerende direktør for Spies. "Togrejsen er den første af sin slags og er en del af det kontinuerlige og omfattende bæredygtighedsarbejde i Spies, hvor vi blandt andet er først med at klimakompensere samtlige flyrejser for vores gæster," siger Jan Vendelbo.

Togrejsen er som en klassisk pakkerejse med alle fordele og garantier, og komplet med guider, som allerede på turen til alperne fortæller om områderne, toget kører igennem og de oplevelser, der venter på destinationen. Rejsen til Davos, som er Europas højst beliggende by 1.560 meter over havet i Schweiz, er en vandreferie med ture på alle niveauer vandring, blandt andet langs Silvretta-gletsjeren og byder derudover på talrige muligheder for at være aktiv. Her er vandring for alle, men også gode forhold for cykling i bjergene eller padle kajak eller SUP på søen.

Gæsterne bor på Hotel Waldhuus med både vandrestier og golfbane lige uden for døren. Davos har en historie som et berømt kursted og har gennem årene tiltrukket mange, der søgte byens rene luft. I dag er Davos især kendt for World Economic Forum, hvor mange toppolitikere og kendte skikkelser deltager.

Læs også

Kommunikationsmodel - Kommunikation er en uundværlig del af livet, og der findes mere end en kommunikationsmodel til at beskrive, hvad der sker, når vi mennesker interagerer med hinanden.

Hvilepuls - Det er vigtigt at kende din hvilepuls, fordi den i mange tilfælde siger en hel del om dit helbred og din form. Se, hvordan du finder den, hvad du kan bruge den til.

Reportage - En reportage er en speciel genre, der er træder udenfor den måde journalistikken normalt arbejder på. Her kan du læse alt om den.

Senest ændret Onsdag, 09 oktober 2019 17:49

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.