Et alternativt roadtrip med plads til børn

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Hører du konstant børnene have et ønske om at komme på roadtrip i USA, men kan du ikke overskue tanken om planlægning med billeje og eksekvering, hvor børnene konstant er oppe at toppes på bagsædet af bilen? Der er ingen grund til at frygte det. 

Mulighederne for at lave alternative roadtrips, hvor du kan have børnene med, er mange. Her kommer tre tips til, hvordan du kan gøre det mere overskueligt.

1. Bliv indenfor statsgrænsen

Hvis du kan undgå at skifte stat slipper du for at forholde dig til eventuelle forskelle i færdselslovgivningen. Det er nemlig velkendt, at der kan være forskel på færdselsreglerne i de enkelte stater, og dette slipper du helt for ved at blive i én stat.

Når du vælger stat, er det værd at overveje, hvad du gerne vil vise børnene. Et godt eksempel er Florida, hvor I både kan opleve Disneyworld, Seaworld og Wizarding World of Harry Potter. Der er altså mange muligheder for underholdning til dine børn, så du slipper, når I holder kørepause.

Der er kilometervis af sandstrand langs Floridas kyster, så med et stop ved for eksempel Cocoa Beach på østkysten kan både du og børnene lære at surfe. Alternativt kan I besøge Key Largo og svømme med delfiner eller Clearwater, hvor der både er piratskib og et stort akvarium som underholdning for både børn og voksne.

2. Sørg for underholdning og hold pauser

Der er større sandsynlighed for ro på bagsædet, hvis der er underholdning. De fleste streamingtjenester giver dig mulighed for at downloade materiale, så du kan lave en pakke af underholdning med både film og musik uden at skulle betale ekstra for data. Med et godt headset og hver sin mobile enhed får dine børn altså muligheden for at underholde sig selv, så du kan få ro til at køre.

Du kan også både hjælpe dig selv og dine børn, hvis du holder pauser undervejs på køreturen. Fordelen ved biludlejning er, at du har muligheden for nemt og hurtigt at køre ind til siden og tage en pause, når der er behov. Det er bare at udnytte det.

3. Få hjælp til billeje

Biludlejning behøver ikke være kompliceret. Der findes hjemmesider, hvor du kan sammenligne de forskellige muligheder for billeje direkte – hurtigt og simpelt. Du skal blot indtaste rejsedestination og –periode for at de forskellige muligheder kommer frem. Her kan du få oplysninger om priser, bilmodeller, services og meget mere, så du kan foretage en nem og sikker biludlejning.

Sponsoreret indhold

Senest ændret Onsdag, 27 november 2019 17:53

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.