Rejser

ERHVERVSREJSER: Danmark, Sverige og Norge ligner ikke altid hinanden. Ifølge BCD Travels rapport, "2017 Cities & Trends Report" er Stockholm og København den største forretningsrejsedestination for de norske forretningsrejsende, mens danskerne og svenskerne rejser mere til andre steder i Europa.

SVERIGE UDEN SNE: Bare fordi sneen er væk, ligger skidestinationerne i Sverige ikke øde hen. Der er stadig masser at komme efter om foråret og sommeren.

Det fede ved at besøge anderledes feriedestinationer er, at man får et bedre lokalt indtryk af stedet. Der er ikke lige så mange irriterende turister, der stopper op for at tage et billede af en fugl. 

PÅ FERIE MED BØRNENE: Fra Trolderier i Kalmar til Alpakaer på Visingsö. Sverige er fyldt med familievenlige ferieaktiviteter, som kan fornøje, udfordre og skabe læring hos både store og små.

TRANSATLANTISK FLYREJSE: Når man flyver tværs over verden, behøver man ikke at sidde lodret op og ned i mange timer. Med en mellemlanding på Island er det nu muligt er få ekstra gang i blodomløbet med en serie af fodboldinspirerede oplevelser.

HELIKOPTERPERSPEKTIV I CANADA: Hvis man vil se det hele lidt fra oven, er der gode muligheder for et fantastisk vue fra det 551 meter høje CN Tower i Toronto - i solskin forstås!

FERIE: Hvem vil ikke gerne sige farvel til leverpostej og vasketøj for en længere periode? Og udskifte det med eksotiske og anderledes kulturer, tapas og meze i alle afskygninger og shorts med T-shirt, som bare sidder fast? Rigtigt mange danskere gør alvor af udlængslen.

PÅ JAGT EFTER EN ÆGTE WESTERNBY: I Nevada i Californien kan du i delstatens store ørken finde en række forladte minebyer, der ligger som spøgelsesbyer, nogle helt forladt, andre med få indbyggere i den golde varme ørken.

JAPAN: Den gamle kejserbys templer giver dig et indblik i Japans historie gennem tusinder af år.

Nye strategier med fokus på at engagere de forretningsrejsende er en værdifuld investering for virksomheder og kan medføre besparelser.