Ferie og rejser

USA er stadig mere end populært, og det fejres på forskellig vis i Danmark, ikke mindst med den nye amerikanske ambassadør.

Sverige – et gastronomisk drømmeland for alle

Torsdag, 15 marts 2018 00:00 Skrevet af

SPRUDLENDE MADSCENE: På udkig efter nye smagsoplevelser? Sverige er fuld af gastronomiske spisesteder, hvor man kan få lov til at udleve sine vildeste foodie-drømme.

UNIK PRODUKT-LANCERING: At styre en virksomheds rejsebudget og rejsepolitik i disse tider, hvor enorme mængder af danskere rejser på forretningsrejse hele tiden, kan være en udfordring. En udfordring, som erhvervsrejsevirksomheden, BCD Travel, satte sig for at se på.

Den nære ferie i Danmark hitter

Tirsdag, 13 marts 2018 00:00 Skrevet af

DANMARKSFERIE: Måske troede du, at ferien for os danskere skal være vildt eksotisk for at blive et hit. Og at bestemmelsesstedet skal være et næsten ufremkommeligt sted på kloden. Men nej. Nye tal viser, at 80 pct. af danskere ferierer i Danmark mindst én gang årligt. Er det nære ved at udkonkurrere det fjerne? Danhostels direktør har et bud på hvorfor.

En smuttur til naturen

Tirsdag, 13 marts 2018 00:00 Skrevet af

DANSK NATUR: Hvor godt kender vi egentlig flora og fauna i vores eget land? Det er vist ikke noget, vi praler med. Men burde vi ikke kende til det og også kunne forklare vores børn, hvad en kødædende plante er, og hvornår birken springer ud? Der er håb forude. Og snart kommer foråret forhåbentligt også.

Europas bedste cykelrute er blevet kåret, og den ligger i det vestlige Skåne og Halland. Alle cykelentusiaster kan således kun et stenkast fra Danmark give sig i kast med den prisvindende rute, Kattegatleden.

Thailand er et perfekt rejsemål for alle, som elsker idyl og romantik, og er især en populær destination for bryllupsrejsende.

Artificial Intelligence eller kunstig intelligens, som det hedder på dansk, vil i 2018 bliver den altoverskyggende tendens – uanset om det drejer sig om en hjælpsom lufthavnsguide eller bestilling af en hotelsnack via intelligent stemmestyring.

Ny flyrute fra Billund til Warszawa

Mandag, 26 februar 2018 00:00 Skrevet af

KOM NEMT TIL POLEN: Den 2. juli lanceres endnu en rute fra Billund til Warszawa i Polen. Det er det polske luftfartsselskab LOT, som åbner ruten.

I de kolde og mørke vintermåneder drømmer mange om varmere himmelstrøg, hvilket er grunden til, at sommerferien typisk bookes i januar og februar. I år er ingen undtagelse, melder USA Tours, som ligger 25 % foran salget på USA i forhold til samme periode sidste år. Nyt er, at mange booker 'det lille ekstra' som supplement til f.eks. den klassiske rute i det vestlige USA.