Ferie og rejser

TALENTFASTHOLDELSE: BCD Travel er førende på markedet inden for erhvervsrejseindustrien. Selskabet hjælper store, mellemstore og mindre virksomheder med at optimere deres rejser for disses ansatte, sikre sikkerheden og kontrollere udgiftsniveauet. Det gør de i mere end 108 lande med omtrent 13.000 erfarne medarbejdere. I spidsen for talentudviklingen står danskeren Christian Dahl, opvokset i Lyngby. Fritidsmagasinet har lavet et interview med ham for at finde ud af, hvordan han definerer og sikrer talentudvikling.

Cape Town er republikken Sydafrikas næststørste by med knap 4 millioner indbyggere, heraf godt halvanden million hvide.

Krejl amok i Bangkok

Mandag, 15 januar 2018 00:00 Skrevet af

GØR ET KUP I BANGKOK: Ofte har man hørt, at i Bangkok kan man virkelig krejle og få noget godt med hjem. Et kup på et marked, som samtidig er et sjovt indblik i mentalitet, kultur og ikke mindst handelstalent. Der er kræmmermarkeder, loppemarkeder, torvemarkeder og flydende markeder – et mekka for folk, der er gode til at prutte om prisen, og man finder alt fra eksklusiv vintage til kunst og kunsthåndværk.

NYE KULTURBYER: Nu er Aarhus ikke mere en af de europæiske kulturhovedstæder, og det samme gælder Pafos på Cypern. Men mon ikke nogle af de mange tiltag i løbet af 2017 har manifesteret sig ind i fremtiden? Nu er stafetten givet videre til øriget Maltas hovedstad Valletta og til den hollandske (eller rettere: nederlandske) by Leuwarden-Friesland med de vestfrisiske øer, der er en del af Vadehavsregionen eller Waddenzee.

SYDAFRIKA MED SJÆL: Turisterne er i overtal i den smukke by ved Taffelbjergets fod.

FLYSKRÆK UDEN GRUND: Det har aldrig været mere sikkert at flyve. Alligevel er hver sjette dansker nervøs eller bange for at sætte sig op i et fly. Det viser en ny undersøgelse, som Kantar Gallup har udarbejdet for Gouda Rejseforsikring og Gjensidige Forsikring.

At rejse er at leve - også når der er tale om forretningsrejser. Et stort studie afslører, at vi i Norden er tossede med at rejse for arbejdet.

Vasaløbet er for alle

Mandag, 08 januar 2018 00:00 Skrevet af

REJS EFTER EN STOR SPORTSOPLEVELSE: For sportsgade danskere er det store langrendsløb, Vasaløbet, noget at se frem til. Man behøver dog ikke at tilbagelægge alle 90 kilometer på ski for at deltage. Man kan i stedet gennemføre en af Vasaløbets kortere distancer eller stille op som en gruppe.

FLYETIKETTE: Hvem tilhører armlænet, må man smide sko og sokker, kan man vække en sovende sidemand for at gå på toilettet, og er det god eller dårlig stil at starte en samtale med den fremmede sidemand? British Airways har undersøgt holdningerne til flyetikette blandt 1.500 rejsende.

Hold nytår på ski i Sälen

Torsdag, 04 januar 2018 00:00 Skrevet af

ET ALTERNATIVT NYTÅR: Familien besluttede sidste efterår, at nytåret skulle fejres på ski. Uden krudt og kugler, vilde kjoler og bristede forventninger.