Ferie og rejser

NORDTYSKLAND: Hamborg har alt, hvad du kan ønske dig af en moderne storbyferie. Her finder du en levende by med gode museer og fantastiske restauranter, så skal der være lidt ekstra fest i gaden, er den nordtyske storby et oplagt rejsemål.

AKTIV FERIE: Langt de fleste mennesker elsker at rejse, problemet for nogle er dog bare, at det en gang imellem kan blive lidt kedeligt, med den klassiske ferie, hvor man kun ligger og daser på eksotiske strande eller hoteller.

AUSTRALIA TOURS: Det nye rejsebureau Australia Tours oplever allerede kort tid efter åbningen stor efterspørgsel på sine rejser til landet Down Under samt New Zealand.

REJSEMARKEDET: Konsulentvirksomheden Advito forudser i en ny rapport, at hotelpriserne vil holde sig i ro, hvorimod flypriserne er på vej opad.

SOMMERSJOV: Mange skal af sted på sommerferie med venner og familie henover de næste måneder. Ældre kan dog føle sig begrænsede af at deltage i oplevelser og ferier grundet svækket bevægelighed. Det er da heller ikke altid lige let at rejse eller tage på tur, hvis man er handicappet eller gangbesværet.

ATTRAKTIONER I CALIFONIEN: Danskerne er begyndt at søge lidt andre og mere specielle seværdigheder og oplevelser end tidligere, når de kører igennem det vestlige USA.

MIDDELHAVET: Det er en skøn sommerdag. Jeg slentrer hen ad strandpromenaden i den lille turistby Ca'n Picafort på Mallorcas nordøstkyst.

VASA: Midt i den mægtige hal, der er næsten 100 meter lang og omkring 60 meter høj, er der en sødlig duft af træ og en høj luftfugtighed.

ISLAND: Icelandair har 80-års jubilæum i år og fejrer det med passagererne.

FERIE: Sommeren er over os, hvilket betyder ferie for de fleste. Hvis du ærgrer dig over, at du ikke skal ud at rejse, men bare skal være i Danmark, så tænk om igen. En ferie i Danmark kan være mindst ligeså god, som et eksotisk sted.