Ferie og rejser

LÅN TIL FERIE: Når vi danskere tager på ferie, går det ofte hen og bliver en dyr fornøjelse. Det faktisk ikke ualmindeligt, at folk vælger at låne penge til deres ferie, fordi de ikke har penge nok.

JULEFERIE: Julen nærmer sig med hastige skridt. Har du ikke lyst til at tilbringe juleferien hjemme, så kan du skifte julemiddagen ud med badeshorts og kridhvide bountystrande på Maldiverne.

SPORT I USA: Danskerne rejser i stigende grad efter store, ikoniske sportsbegivenheder for at "være der selv", når store resultater opnås, og stemningen er i top.

UD AT REJSE: Det er dejligt at rejse, og det er dejligt at rejse billigt. Når du finder rejsen til den rette pris, har du overskud til at bruge pengene på noget andet.

LOFSDALEN: Danske efterskoler og fritidsklubber har for længst fået øje på Lofsdalen højt mod nord cirka 450 kilometer nord for Stockholm.

SJOV I NEVADA: En undersøgelse foretaget af USA Tours viser, at mange danske mænd ønsker andet og mere end den klassiske familietur på landevejene, hvor Las Vegas blot er ét stop blandt mange.

FERIE OG REJSER: Der er altid stor fokus på, hvordan du kan sove bedre i dit hjem, hvilken seng du skal have og hvordan klimaet i soveværelset skal være.

JAGT: De fleste, der har prøvet kræfter med jagtdisciplinen, slipper det aldrig rigtig igen. Der er simpelthen noget helt majestætisk ved at begive sig ud i naturen og jage efter store og smukke dyr. Kombinationen af det dyriske og det naturlige er i særklasse for sig.

FORSINKELSER: Uregelmæssigheder på forretningsrejsen? Det er der mange danskere, der kender til. Og det er naturligvis irriterende, for det tager timer fra ens kostbare fritid.

GADGETS: Hvis du skal ud at rejse i den nærmeste fremtid, kan det være en god idé at kaste nogle penge efter noget cool rejsegear, som vil forbedre rejseoplevelsen.