Ferie og rejser

FERIE I STORBYEN: På et par timer kan du være i en helt ny by med masser af nye kulinariske oplevelser, ny kultur, og helt nye muligheder, når det kommer til shopping.

FERIE PÅ HESTERYG: En ferie på hesteryg er en fornøjelse, hvor naturen og ridning går op i en højere enhed.

SOMMERFERIE: Det er nok de færreste, som kan sige sig fri for at anvende Google, når sommerferien skal i hus.

ARBEJDE OG FERIE: Har du også svært ved at undvære din computer i længere tid? Så tag den med på din næste rejse eller ferie.

FERIEFORSIKRING: Det er vigtigt at have rejseforsikringen i orden, når du skal ud at rejse, ellers risikerer du at ende med en ruinerende ekstraregning, hvis du kommer galt af sted.

DEJLIGE MALTA: Vi danskere har i løbet af foråret i allerhøjeste grad været udsat for en række vejrmæssige prøver. Efter en lang, kold vinter var vi formentlig mange, som så frem til et lunt og solrigt forår. Men ak, solen og de to-cifrede varmegrader har desværre ladet vente på sig. Først nu ser det for alvor ud til, at der er lidt mere sommerlige temperaturer på vej til de hårdtprøvede, danske sommerelskere.

FLORIDA: Mens sommeren lader vente på sig, flyver flere og flere danskere ud for at finde varmen og solen.

FÆRGEN I FRONT: Det bliver mere og mere populært at holde ferie i Danmark ikke mindst på de danske øer.

CYKELFERIE: Vores svenske naboby Malmø har fået et nyt hotel med det karakteristiske navn "Ohboy". Der er tale om et cykelhotel, hvor entusiastiske cykelryttere både professionelle og motionister kan overnatte.

SOMMERHUS: Det har aldrig været lettere at rejse verden rundt. Men midt i alle de eksotiske muligheder kan man nemt komme til at glemme, hvor mange fede oplevelser der egentlig er at hente i Danmark.