Om Fritidsmagasinet.dk

Fritidsmagasinet.dk henvender sig til alle, der interesserer sig for artikler om ferier, rejser, motion, bøger, gadgets og alle de øvrige aktiviteter, der hører til del af tiden, der er vores egen - FRITIDEN.

Fritidsmagasinet blev stiftet i 2009 og har i dag en betydelig læserskare. Der har sideløbende været stor fokus på vores Facebook-side, der i dag har over 5200 likes. Fritidsmagasinet er desuden til stede på Google+, Pinterest, LinkedIn og Twitter(Fritidsmag) - vi håber, du også vil følge os der.

Teamet bag Fritidsmagasinet forsøger til stadighed at gøre siden bedre og er meget åbne for forslag, der kan gøre magasinet endnu bedre. Send meget gerne dine ideer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis du selv har lyst til at bidrage med artikler/fotos til Fritidsmagasinet, er der god mulighed for, at vi vil bringe dem på siden, såfremt de passer til konceptet. Vi læser korrektur og sætter din artikel op med dit navn - naturligvis.

På Fritidsmagasinet og www.facebook.com/fritidsmagasinet afholdes ofte konkurrencer. Formålet er at skabe opmærksomhed om siderne samt at gøre det sjovt at være en del af Fritidsmagasinet som registreret bruger eller fan af Fritidsmagasinet på Facebook. Konkurrencerne er således en fast del af Fritidsmagasinet, og vi har i den forbindelse samarbejdet med så forskellig virksomheder som Skærtoft Mølle (øko-mel), Apollo Rejser, Suncharter, forlaget Turbine samt mange andre.

Vores vision er, at gøre fritiden lidt sjovere og fortælle om de mange muligheder for aktiv eller afslappende fritid. Vi håber, at du vil anbefale Fritidsmagasinet.dk til dine venner.