Sommerlæsning – 5 gode bøger til din ferie

Torsdag, 14 juni 2018 00:00 Skrevet af

GODE BØGER: Med en god bog i hånden kan timerne flyve afsted. Så husk lidt læseunderholdning næste gang du går ud for at nyde solen.

Glamping på festivaler

Onsdag, 06 juni 2018 00:00 Skrevet af

FESTIVALSÆSON: Danskerne er trætte af klamme toiletter, ulækker mad og flade luftmadrasser. I stedet vil de have luksuriøse forhold og oplevelser, når de skal på festival – og landets festivalarrangører gør mere og mere for at følge med den nye tendens og forkæle deres gæster.

Vodkamuseum i Skåne – ja, hvorfor ikke

Mandag, 04 juni 2018 00:00 Skrevet af

Den svenske opfindelse Absolut Vodka rykker nu på museum. Her kan man få guidede ture med smagsprøver og kursus i cocktails.

BILFERIE MED BØRN: Når man tager på ferie i bil, tilbringer man som familie mange timer siddende, inden man kommer frem til sin feriedestination. For børn kan det næsten være uudholdeligt, men med små tilpasninger kan den lange biltur blive en del af ferieoplevelsen.

Smag på verdens bedste falafel i Malmø

Torsdag, 24 maj 2018 00:00 Skrevet af

Den 16. juni valfarter falafelelskere fra hele verden til Malmø for at deltage i verdensmesterskabet i falafel – inklusiv to danske deltagere fra Aarhus og København.

Vi vil helt selv bestemme vores tv-forbrug

Mandag, 07 maj 2018 00:00 Skrevet af

EGENKONTROL: Der er snart ikke den ting, vi i den vestlige verden ikke selv kan skræddersy. Standardisering og skabeloner gider vi ikke. Det gælder sko, mobilcovers, smykker, mad og tv-forbrug. Vi skal selv kunne sætte vores aftryk på det. Tre ud af fire danskere vil have både tv og streaming i deres tv-pakke, og de vil samtidig kunne ændre kanal og tjeneste efter behov.

Mona Lisas far kommer til Kalmar

Tirsdag, 01 maj 2018 00:00 Skrevet af

UDSTILLING I SVERIGE: Multitalentet Leonardo da Vinci er taget på verdensturné for at vise alle sine mange opfindelser, kunstværker og matematiske beregninger frem. Næste stop bliver Kalmar-slottet i Sverige.

Bøger har været inspirationskilder for filmindustrien i årevis og har ligget til grund for nogen af de største filmværker gennem tiden.

BOGANMELDELSE: Stephen King, gysernes konge, er tilbage med en ny thriller, men denne gang er han ikke alene. Sammen med sin søn Owen King har den anerkendte forfatter skabt en mareridtsfortælling, hvor jordens mænd bliver overladt til sig selv, da kvinderne bliver offer for en mystisk sove-sygdom.

Hacking - en ny kunstart på IKEA Museum

Torsdag, 01 marts 2018 00:00 Skrevet af

Den 28. april kan man på IKEA Museum få indblik i, hvad der sker, hvis og når IKEA-produkter anvendes på en måde, som de ikke er beregnet til eller testet for.

Coca-Cola ZERO SUGAR opfordrer danskerne til at prøve noget nyt og udleve deres drømme. Derfor kan man fra fredag den 2. marts til og med søndag den 4. marts deltage i en konkurrence om at få sit højeste ønske opfyldt. Det eneste man skal gøre for at deltage er at aflevere sit ønske i toppen af en 10 meter høj Coca-Cola flaske.

Sådan tager du det perfekte feriebillede

Tirsdag, 20 februar 2018 00:00 Skrevet af

Selvom feriens primære formål ikke er at lægge billeder på sociale medier, er det jo altid meget dejligt, når notifikationerne boomer med likes og positive kommentarer. Her er en bloggers råd til, hvordan du tager det perfekte feriebillede.

Alfons Åberg flytter hjemmefra

Tirsdag, 06 februar 2018 00:00 Skrevet af

Vores allesammens barndomsven, Alfons Åberg, som altid kom ud for store og små livskriser, flytter hjemmefra og kommer nu for første gang på museum. Fra den 11. februar til den 15. april kan man på Nordiske Akvarelmuseum se alle skitserne og tegningerne, der ligger til grund for den populære børnebogsfigur.

Vandmagi i Las Vegas

Torsdag, 01 februar 2018 00:00 Skrevet af

FORESTILLINGEN "O" I LAS VEGAS: Vandklovne, gymnastiske øvelser i luften, på gulvet og i vandet samt flyvende mænd og kvinder – dette og meget mere fås i Las Vegas ved et af de store shows.