BOGANMELDELSE: Stephen King, gysernes konge, er tilbage med en ny thriller, men denne gang er han ikke alene. Sammen med sin søn Owen King har den anerkendte forfatter skabt en mareridtsfortælling, hvor jordens mænd bliver overladt til sig selv, da kvinderne bliver offer for en mystisk sove-sygdom.

Hacking - en ny kunstart på IKEA Museum

Torsdag, 01 marts 2018 00:00 Skrevet af

Den 28. april kan man på IKEA Museum få indblik i, hvad der sker, hvis og når IKEA-produkter anvendes på en måde, som de ikke er beregnet til eller testet for.

Coca-Cola ZERO SUGAR opfordrer danskerne til at prøve noget nyt og udleve deres drømme. Derfor kan man fra fredag den 2. marts til og med søndag den 4. marts deltage i en konkurrence om at få sit højeste ønske opfyldt. Det eneste man skal gøre for at deltage er at aflevere sit ønske i toppen af en 10 meter høj Coca-Cola flaske.

Sådan tager du det perfekte feriebillede

Tirsdag, 20 februar 2018 00:00 Skrevet af

Selvom feriens primære formål ikke er at lægge billeder på sociale medier, er det jo altid meget dejligt, når notifikationerne boomer med likes og positive kommentarer. Her er en bloggers råd til, hvordan du tager det perfekte feriebillede.

Alfons Åberg flytter hjemmefra

Tirsdag, 06 februar 2018 00:00 Skrevet af

Vores allesammens barndomsven, Alfons Åberg, som altid kom ud for store og små livskriser, flytter hjemmefra og kommer nu for første gang på museum. Fra den 11. februar til den 15. april kan man på Nordiske Akvarelmuseum se alle skitserne og tegningerne, der ligger til grund for den populære børnebogsfigur.

Vandmagi i Las Vegas

Torsdag, 01 februar 2018 00:00 Skrevet af

FORESTILLINGEN "O" I LAS VEGAS: Vandklovne, gymnastiske øvelser i luften, på gulvet og i vandet samt flyvende mænd og kvinder – dette og meget mere fås i Las Vegas ved et af de store shows.

Sjov og anderledes bytur i København

Torsdag, 25 januar 2018 00:00 Skrevet af

Fra kasten med kugler til kolde temperaturer og vinterfrakker – en tur i det københavnske natteliv behøver ikke altid at være det samme. Vælg i stedet en alternativ bar, der sætter gang i festen.

Vinter i København – Guide til sjove aktiviteter

Torsdag, 18 januar 2018 00:00 Skrevet af

EN COOL HOVEDSTAD PÅ FLERE MÅDER: Man siger, at København er bedst, når det er varmt. Men i de kolde vintermåneder forvandler hovedstaden sig til en verden fuld af sjove vinteraktiviteter.

Guide til de bedste podcast

Tirsdag, 16 januar 2018 00:00 Skrevet af

Er du også træt af at lytte til det samme gamle radioindhold? Ved at lytte til podcast kan du skære alt det unødige væk og lytte til det, som interesserer dig. Men med flere tusind podcast kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Her er Fritidsmagasinets guide til de nogle af de bedste.

Julehygge på Tadre Mølle

Mandag, 11 december 2017 00:00 Skrevet af

GAMMELDAGS JULEHYGGE: Da vi kommer ind på gårdspladsen, der er omgivet af fire huse på Møllegården, bliver vi mødt af duften af gløgg, æbleskiver og pandekager. Desuden er der duften af gran fra fine juletræer - nordmannsgran, der står langs muren af den ene af de stråtækte længer.

En samlet guide til streamingtjenester i Danmark

Mandag, 20 november 2017 00:00 Skrevet af

ANMELDELSE: Streaming har bidt sig godt fast i danskerne, og der findes flere streamingtjenester end nogensinde. Med nyhedssitet – Streamania – kan man hurtigt og let navigere rundt i de store mængder titler og sikre at ens overblik hele tiden bevares.

Københavns nye food-fristelser

Torsdag, 16 november 2017 00:00 Skrevet af

KØBENHAVN: Tivoli Hjørnet og Tivoli Food Hall har officiel åbning 17. november, og hermed er en stor drøm gået i opfyldelse for Tivoli, som har arbejdet for og på projektet i 14 år.

Undgå stress ved at læse bøger

Onsdag, 25 oktober 2017 00:00 Skrevet af

STRESSFRI: Igennem livet kan man opleve en følelse af stress. Det kan være svært at vide, hvordan man bedst muligt afstresser sig selv, men nogle anbefaler at læse bøger.

Fordyb dig i bøger på ferien

Onsdag, 22 februar 2017 00:00 Skrevet af

EN GOD BOG: Noget af det bedste ved ferie er, at man kan trække stikket ud. Vi elsker de dage, hvor man ikke behøver at tjekke arbejdsmailen eller altid have mobiltelefonen ladet op, hvis nu der var nogen, der skulle have fat i en. De dage, hvor man bare kan være sig selv – og gøre lige dét - man har lyst til.