Kultur og underholdning

STRESSFRI: Igennem livet kan man opleve en følelse af stress. Det kan være svært at vide, hvordan man bedst muligt afstresser sig selv, men nogle anbefaler at læse bøger.

EN GOD BOG: Noget af det bedste ved ferie er, at man kan trække stikket ud. Vi elsker de dage, hvor man ikke behøver at tjekke arbejdsmailen eller altid have mobiltelefonen ladet op, hvis nu der var nogen, der skulle have fat i en. De dage, hvor man bare kan være sig selv – og gøre lige dét - man har lyst til.

KROPSBEVIDSTHED: Denne bog er til dig, der drømmer om at ?nde roen og balancen i dig selv, at blive sundere og stærkere og at droppe alle de stressende tanker om, hvordan du burde se ud.

SNAPS: Det er en fornøjelse at have en hobby, hvor det at opleve stilheden, høre fuglene og andre dyr på min søgen efter snapseurter i skoven, i mosen, ved stranden eller bare i havens urtebed, er så livsbekræftende, at det næsten ikke kan beskrives med ord.

THAIMAD: Kogebogsforfatter Hanne Holm har udgivet en ny kogebog med titlen "Mine mange køkkener".

ULRIK WILBEK: Den tidligere landsholdstræner i håndbold og tidligere sportschef for Dansk Håndbold forbund Ulrik Wilbek har sammen med ungdomslandsholdets træner Claus Hansen skrevet en bog med titlen "Talent".

JUL: Bloggeren Jeanette Verconica Hindberg har udvidet og lavet en opdateret udgivelse af hendes dagbog om julen. Det handler om jul og er en oplagt julekalender til folk, som måske har et lidt anstrengt forhold til højtiden.

MEYERS MADHUS: Igennem årene har Claus Meyer skrevet og udgivet flere kogebøger om blandt andet salater. Nu har han udgivet endnu en bog med titlen "Meyers salater året rundt".

LAV GOD DAGLIGDAGS MAD: Drakamøllan Gårdshotell ligger i et dejligt naturområde, hvor heste, køer og får har græsset i århundrede.

SMØR OG FLØDE: James Price er ikke kendt for at spare på smørret - tværtimod. Det skal nu være anderledes, og derfor har han udgivet bogen James Price - uden smør og fløde.

SELVFORSYNING OG BÆREDYGTIGHED: Ny havebog sætter specielt fokus på køkkenhaven og miljøet, samt den glæde en have giver haveejeren. Bogen Frøbytte af Josie Jeffery handler ikke kun om at bytte frø, men også om dyrkning og hele processen i at blive selvforsynende med hensyn til friske grøntsager.

BIOGRAFI: En ærlig og aktuel fortælling fra et af verdens brændpunkter, hvor man følger en sygeplejerske i krig.

SUND FORNUFT: Rester fra dagen før skal selvfølgelig spises, for det er der god økonomi i. Samtidig smager restemad ganske glimrende, og kvaliteten er stadig helt i top.

GOD MAD: Til lækker mad hører naturligvis også en god sauce, en lækker dip og en skøn dressing. Til det nødvendige tilbehør kan man nu få masser af inspiration i bogen "1000 saucer, dips og dressinger".