Kultur og underholdning

JUL: Bloggeren Jeanette Verconica Hindberg har udvidet og lavet en opdateret udgivelse af hendes dagbog om julen. Det handler om jul og er en oplagt julekalender til folk, som måske har et lidt anstrengt forhold til højtiden.

MEYERS MADHUS: Igennem årene har Claus Meyer skrevet og udgivet flere kogebøger om blandt andet salater. Nu har han udgivet endnu en bog med titlen "Meyers salater året rundt".

LAV GOD DAGLIGDAGS MAD: Drakamøllan Gårdshotell ligger i et dejligt naturområde, hvor heste, køer og får har græsset i århundrede.

SMØR OG FLØDE: James Price er ikke kendt for at spare på smørret - tværtimod. Det skal nu være anderledes, og derfor har han udgivet bogen James Price - uden smør og fløde.

SELVFORSYNING OG BÆREDYGTIGHED: Ny havebog sætter specielt fokus på køkkenhaven og miljøet, samt den glæde en have giver haveejeren. Bogen Frøbytte af Josie Jeffery handler ikke kun om at bytte frø, men også om dyrkning og hele processen i at blive selvforsynende med hensyn til friske grøntsager.

BIOGRAFI: En ærlig og aktuel fortælling fra et af verdens brændpunkter, hvor man følger en sygeplejerske i krig.

SUND FORNUFT: Rester fra dagen før skal selvfølgelig spises, for det er der god økonomi i. Samtidig smager restemad ganske glimrende, og kvaliteten er stadig helt i top.

GOD MAD: Til lækker mad hører naturligvis også en god sauce, en lækker dip og en skøn dressing. Til det nødvendige tilbehør kan man nu få masser af inspiration i bogen "1000 saucer, dips og dressinger".

GOLF: Det er god timing, når forlaget Turbine sender bogen "Golf med glimt i øjet" på gaden lige før den største internationale danske golfturnering, Made in Denmark, går i gang.

MAD OG MAVE: I en ny bog får man godt tips til dyrkning af urter og samtidig opskrifter på, hvordan de bedst anvendes.

GOD BOG: Nu er Anne Meinert klar med andet bind i serien: Fortællinger fra Ildúria. Det er fantasy, så man rives med i læsningen, der ikke er til at stoppe.

GLISTRUP: Denne bog er med stor taknemlighed tilegnet jer, der i historietimer og i livet i øvrigt kommer til at møde bombastiske udsagn om jeres forfader, der delte vandene, og som uden at blive anerkendt på parnasset fik stor indflydelse på dansk politik og stadig har det.

KRIG: Ardenneroffensiven 1944 var Hitlers sidste store offensiv, der heldigvis mislykkedes.

KRIMI: Kriminalkommissær Camille Verhoeven arbejder i den franske hovedstad Paris, og en helt almindelig morgen udvikler sig katastrofalt.