Kultur og underholdning

TØRRE TAL: Når mindre erhvervsvirksomheder skal bogføre, så er det ofte ikke med glæde - det virker tværtimod overvældende.

MUSIK: Lige nu hamrer musikfestivalerne gennem Danmark og støjniveauet kan nærmest mærkes i maven, der lystigt fyldes op med fadøl.

INNOVATION: Listen Louder er en lille bog, men budskabet er stort. Den handler om at "lytte højere" og om innovation.

EVENTYRLIGT: Lørdag den 2. august spiller forestillingen "Familiemusicalen Rasmus Klump – på eventyr" i Glassalen i Tivoli.

BOG TIL FERIEN: Vi bliver født med et gyldent håb, som vi ikke må miste ligesom i Gasolin sangen.

DANMARKS FORTID: Interessen for kongerigets historie og fortid har aldrig været større.

BØRNEBOG: Monstret i skoven handler om drengen Mats, der sammen med sin far og mor og bedste ven Rosa Jensen bor i en lille landsby. Landsbyen er omgivet af marker og skov, og lige i skovbrynet ligger Mats' hus.

DRENGEBOG: Bogen "Ulvehjerte" er en rigtig drengebog for raske knægte mellem 11 - 14 år.

LYSTFISKERI: Ny fiskeguide skal få flere lystfiskere til Lillebælts mange, gode fiskepladser. Guiden, der er lavet af blandt andre Kolding Sportsfiskerforening og Fredericia Sportsfiskerforening, ligger hos turistbureauer, aktivitets- og overnatningssteder i området omkring Lillebælt.

NY LIVSSTIL: Barsel er begyndelsen til en tid fyldt med bekymringer og store forventninger – i en helt ny hverdag.

SPRINT: Thomas Reckmann, der er tidligere sprinter på eliteplan og journalist, har skrevet denne bog om, hvordan du kan forbedre din løbetid ved at forbedre din løbeteknik.

ROSKILDE: I Roskilde varmer spillestedet The Big Bang op til årets festival med kanon coverbands til koncerten Roskilde Warm-Up lørdag den 7. juni.

GOD BOG: Efter et brutalt og voldeligt overfald bliver Alex Prévost smidt ind i en hvid varevogn. Kidnapperen efterlader hende nøgen i et bur flere meter over jorden i en forladt fabriksejendom. Sådan begynder Pierre Lemaitres fængslende roman.

SØRØVER: Viaplay har haft premiere på Crossbones med dobbeltafsnit, der blev vist få timer efter premiere i USA - hvilket er hele essensen i det nye koncept Viaplay Premiere.