Som inkarneret golfspiller er der ikke noget værre end at skulle spille med der forkerte udstyr. Det er demotiverende, og så kan det i værste fald betyde, at man ikke er helt så god, som man faktisk selv mener, man er. Men det rigtige golfudstyr er ikke helt billigt, og det kan faktisk godt blive en lidt pebret udgift, hvis man helst ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og de helt rigtige mærker.

I artiklen her giver vi et overblik over, hvilke ting man ikke må gå på kompromis med, fordi de har en afgørende effekt på spillet, og hvilke ting man sagtens kan vælge i en billigere udgave.

Vælg kun de allerbedste jern, drivere og køller

Som golfspiller med respekt for sig selv er der en ting, man aldrig må gå på kompromis med – og det er de rigtige køller, jern og drivere. Uden disse har man nemlig ikke nogen jordisk chance for at vinde over sine konkurrenter, og vælger man en billig udgave, risikerer man, at de ikke er så pålidelige, som de bør være.

Vælger man derimod en helt korrekt dimensioneret kølle eller driver, har man de allerbedste forudsætninger for at komme godt fra start på enhver bane. Og man kan langt hen ad vejen være sikker på, at man ikke er nødsaget til at skulle tage et ekstra slag allerede fra start.

Tøj og taske har ingen betydning for spillets udfald

 Er man i den situation, at man er nødsaget til at spare et eller andet sted, kan man passende vælge at købe en billigere taske og noget billigere tøj. For både golftasker og tøj er faktisk relativt dyrt, og det er egentlig langt hen ad vejen slet ikke nødvendigt. Selvfølgelig er der en komfort forbundet med at have en rigtig golftaske, men rent objektivt er det jo ikke nødvendigt, at man har den model, der koster flere tusinde kroner. Vælg derfor eksempelvis en billigere eller brugt model. Det er helt fint til at begynde med.

I forhold til tøj er det jo en smagssag, om man lige har den helt rigtige polo på. Og det gør absolut intet i forhold til at hjælpe dig i spillet. Derfor kan du da også vælge en alternativ påklædning fra start, så du ikke lige pludselig har købt dig ludfattig i alt for dyrt golftøj, som mildest talt ikke er særlig anderledes end helt almindeligt tøj. Vil du dog gerne have alt de fedeste lige fra starten, kan du udskyde betalingen med et mindre forbrugslån. Læs mere på https://minifinans.dk/kviklaan/. Så har du de allerbedste forudsætninger for at passe perfekt ind på golfbanen.

Tekst og fotos: journalist Aage Krogsdam

Det er godt 30 graders varme, og der blæser en let brise, mens solen er ved at gå ned. Vi befinder os på solnedgangspladsen 2-3 km vest for Ayers Rock- den okkerrøde klippe - midt på den australske busksteppe midt på kontinentet.

Torsdag, 16 maj 2019 00:00

Sjove forårsaktiviteter i Danmark

Foråret er over os og inden længe også sommeren. På denne tid af året, hvor temperaturerne bliver højere og vejret generelt bedre, er der mulighed for andre aktiviteter end dem, vi typisk underholder os med om efteråret og vinteren. Det handler om at gøre brug af de muligheder, som årstiden tillader. Herunder kan du læse om tre sjove og hyggelige aktiviteter, som du kan beskæftige dig med i forårsmånederne.

Hvem vil ikke gerne - bare én gang i livet - prøve noget, der virkelig smager af rendyrket luksus? Hvor alle sanser forkæles, og livet bare er en dans på roser. Hotels.com har fundet et par hoteller frem, som kan lidt af netop det:

Sikre og smukke cykelruter er noget, svenskerne har specialiseret sig i. På fire år er to store cykelruter åbnet, og nu er det allerede blevet tid til at åbne en tredje. Den 3. juni, som også er international cykeldag, åbner den nye, nationale cykelrute ved navn Sydkustleden. Den nye cykelrute består af seks etaper og i alt 260 kilometer cykelsti. De to andre cykelruter i Sverige, Kattegatleden og Sydostleden, er allerede godt besøgte.

Af journalist Aage Krogsdam

Prag er Tjekkiets hovedstad, og dermed statens politiske, økonomiske og kulturelle centrum. Byen er også et betydeligt europæisk kulturelt centrum med mange teatre, museer, gallerier og udstillingslokaler. Tag med på et besøg her.

I dag er det kun ganske få danskere, der ikke har lånt penge på nettet. Det er dog ikke alle, der har lånt penge til samme formål. En stor del af de danskere, der har lånt penge på nettet, har dog lånt penge for at betale en ferie eller anden type rejse. Det beviser også, at danskerne gerne låner penge til at nyde livet i form af rejser og ferier, de har drømt om.

Tidligere i år slog Sverige portene op til verdens største gourmetrestaurant. Med håndlavede træborde anbragt forskellige naturskønne steder i hele Sverige, forvandlede landet sig til én stor udendørsrestaurant – 'The Edible Country' (det spiselige land). Dengang blev der placeret syv borde forskellige steder i Sverige, og allerede nu øges med flere borde og dermed også flere regioner.

Onsdag, 08 maj 2019 00:00

Mos i plænen og ænder i søen

Tekst og fotos: Journalist Aage Krogsdam

 

På det seneste har der været flere dage med rigtigt udendørs- og havevejr. Og indimellem gæstebesøg har jeg været i haven og fået ordnet mange ting. Læs med her.

Der er ingen tvivl om, at revisorer og bogholdere koster utroligt mange penge, og det gælder, uanset hvilken type virksomhed der er tale om. De er dog begge nødvendige, da det er vigtigt, at man som virksomhed har fuldstændig styr på sit regnskab hvert eneste år.