Konkurrencer

VIND LÆKKER FERIE: Deltag allerede i dag i konkurrencen om at vinde en rejse for to personer til skønne, solrige Tenerife. Der er afrejse den 13. november og konkurrencen slutter den 10. november 2016 kl. 18.00. Så det er med at skynde sig!

AFSLUTTET - Vind gavekort på 3000 til Beach Tours

Onsdag, 24 august 2016 00:00 Skrevet af

GAVEKORT: Beach Tours og Fritidsmagasinet giver dig nu mulighed for at deltage i denne konkurrence om et gavekort til 3000 kroner til brug hos Beach Tours. Vinderen sikrer sig altså rabat på sin kommende rejse med det danske rejseselskab.

AFSLUTTET - Vind et smart aktivitetsarmbånd

Søndag, 14 august 2016 00:00 Skrevet af

VIND TRACKER: Du har nu mulighed for at blive en af de to heldige vindere af det lækre og pålidelige armbånd IDOMOVE GO+. IDOMOVE og Fritidsmagasinet vil i denne konkurrence gerne give flere seje motionister mulighed for at lære det danske armbånd at kende, så giv dit held en chance.

AFSLUTTET - Vind gavekort og lækker poloshirt

Onsdag, 13 april 2016 00:00 Skrevet af

KONKURRENCE: Nu har du chancen for at vinde et gavekort til 500 kroner og en megalækker poloshirt fra den canadiske highend producent Stormtech. Gavekortet kan benyttes på OnlineOutwear.dk.

AFSLUTTET - Vind et par smarte goggles fra Blacksnow

Tirsdag, 02 februar 2016 00:00 Skrevet af

VIND GOGGLES: Nu har du mulighed for at vinde de superlækre Appertiff Dawg goggles fra Blaksnow.dk, der er førende indenfor kvalitets udstyr til den kræsne skisportsudøver.

AFSLUTTET - Vind lækkert hotelophold

Fredag, 24 juli 2015 00:00 Skrevet af

GRATIS KONKURRENCE: Midt i den smukke bøgeskov ned til Mariager Fjord ligger der en lille oase, der venter på dig og din kære. Hotel Amerika er en oplevelse af topkvalitet fra ankomst til afrejse.

AFSLUTTET - Vind lækkert aktivitetsarmbånd

Tirsdag, 05 maj 2015 00:00 Skrevet af

VIND AKTIVTETSARMBÅND: Nu er den helt nye generation af IDOMOVE GO – aktivitetsarmbåndet endelig kommet! Navnet på det nye armbånd er IDOMOVE GO+. Aktivitetsarmbåndet måler hverdagens bevægelser og giver dig alle de oplysninger, du har brug for.

AFSLUTTET - Vind rejse for to personer

Tirsdag, 03 februar 2015 00:00 Skrevet af

VIND REJSE: Hotel Perla er skønt beliggende i parklignende omgivelser ved Bulgariens dejlige superstrand - Golden Sands. Området på Sortehavskysten er blandt andet kendt for sit gyldne kvartssand. Det er her, man tager hen, hvis man elsker sol, sommer og strand - til rimelige priser.

AFSLUTTET - Vind soundtracket til julekalenderen

Søndag, 07 december 2014 00:00 Skrevet af

GOD JUL: December er i år noget ganske særligt. Danmarks Radio har nemlig blændet op for en tidsrejse, der fanger hele familien Danmarks opmærksomhed.

KONKURRENCE: Ostsee Resort Damp er ferie direkte ud til havet. Her venter masser af gode oplevelser, wellness i alle afskygninger, gode spisemuligheder og et helt nyt vandland – kort sagt ægte velvære. Resortet er perfekt til en hyggelig miniferie for flere generationer, unge par eller familier, der bare vil nyde aktiviteterne ved Østersøen eller slappe af.