Konkurrencebetingelser på Fritidsmagasinet

På www.fritidsmagasinet.dk eller www.facebook.com/fritidsmagasinet er der ofte nye gratis konkurrencer. Formålet med konkurrencerne er at skabe opmærksomhed om ovennævnte sider med henblik på at gøre dem endnu bedre.
Konkurrencerne holdes i samarbejde med diverse partnere under nedenstående generelle vilkår og betingelser:

Konkurrencerne er for registrerede brugere af www.fritidsmagasinet.dk og/eller for fans af www.facebook.com/fritidsmagasinet.

Konkurrencerne kan være enten afstemningskonkurrencer, hvor dem med flest stemmer vinder eller konkurrencer, hvor vinderen findes ved tilfældig udtrækning. Fritidsmagasinet forsøger at have en ligelig fordeling af de to typer.

I forbindelse med ovenstående indhenter vi ved tilmelding til konkurrencen navn og emailadresser. Disse bliver naturligvis fortroligt behandlet og bruges til at give vinderne af konkurrencerne besked og som accept af modtagelse af kommende nyhedsbrev.

Hvis man deltager eller stemmer i konkurrencerne på Fritidsmagasinet og www.facebook.com/fritidsmagasinet, vil man således modtage vores nyhedsmail, der kommer cirka en gang om måneden. Dette kan naturligvis afmeldes efterfølgende, men det skal ses som en serviceorientering, der indeholder de bedste artikler, nyt om konkurrencer, job på Fritidsmagasinet og lignende. En efterfølgende afmelding af nyhedsbrevet har naturligvis ingen indflydelse på deltagelse eller vinderchancer i konkurrencer.

Fritidsmagasinet håber, at deltagere i konkurrencerne giver besked i deres netværk om vores konkurrencer, da det hjælper os til at kunne fortsætte med denne gratis service.