Bøger

Bøger (228)

Sommerlæsning – 5 gode bøger til din ferie

Torsdag, 14 juni 2018 00:00 Skrevet af
GODE BØGER: Med en god bog i hånden kan timerne flyve afsted. Så husk lidt læseunderholdning næste gang du går ud for at nyde solen.
BOGANMELDELSE: Stephen King, gysernes konge, er tilbage med en ny thriller, men denne gang er han ikke alene. Sammen med sin søn Owen King har den anerkendte forfatter skabt en mareridtsfortælling, hvor jordens mænd bliver overladt til sig selv, da kvinderne bliver offer for en mystisk sove-sygdom.

Undgå stress ved at læse bøger

Onsdag, 25 oktober 2017 00:00 Skrevet af
STRESSFRI: Igennem livet kan man opleve en følelse af stress. Det kan være svært at vide, hvordan man bedst muligt afstresser sig selv, men nogle anbefaler at læse bøger.

Fordyb dig i bøger på ferien

Onsdag, 22 februar 2017 00:00 Skrevet af
EN GOD BOG: Noget af det bedste ved ferie er, at man kan trække stikket ud. Vi elsker de dage, hvor man ikke behøver at tjekke arbejdsmailen eller altid have mobiltelefonen ladet op, hvis nu der var nogen, der skulle have fat i en. De dage, hvor man bare kan…

Undgå stress med Maria Lucia

Mandag, 09 januar 2017 00:00 Skrevet af
KROPSBEVIDSTHED: Denne bog er til dig, der drømmer om at ?nde roen og balancen i dig selv, at blive sundere og stærkere og at droppe alle de stressende tanker om, hvordan du burde se ud.

Ny bog om kryddersnapse

Fredag, 30 december 2016 00:00 Skrevet af
SNAPS: Det er en fornøjelse at have en hobby, hvor det at opleve stilheden, høre fuglene og andre dyr på min søgen efter snapseurter i skoven, i mosen, ved stranden eller bare i havens urtebed, er så livsbekræftende, at det næsten ikke kan beskrives med ord.

Mad fra hele verden

Søndag, 04 december 2016 00:00 Skrevet af
THAIMAD: Kogebogsforfatter Hanne Holm har udgivet en ny kogebog med titlen "Mine mange køkkener".

Talentet Ulrik Wilbek om talent

Søndag, 04 december 2016 00:00 Skrevet af
ULRIK WILBEK: Den tidligere landsholdstræner i håndbold og tidligere sportschef for Dansk Håndbold forbund Ulrik Wilbek har sammen med ungdomslandsholdets træner Claus Hansen skrevet en bog med titlen "Talent".

Sjov dagbog om jul og julerier

Torsdag, 17 november 2016 00:00 Skrevet af
JUL: Bloggeren Jeanette Verconica Hindberg har udvidet og lavet en opdateret udgivelse af hendes dagbog om julen. Det handler om jul og er en oplagt julekalender til folk, som måske har et lidt anstrengt forhold til højtiden.

Salater året rundt med Meyer

Onsdag, 26 oktober 2016 00:00 Skrevet af
MEYERS MADHUS: Igennem årene har Claus Meyer skrevet og udgivet flere kogebøger om blandt andet salater. Nu har han udgivet endnu en bog med titlen "Meyers salater året rundt".