En skjult fortid, en mystisk forsvinden og et virvar af hændelser - Guillaume Musso er tilbage med spændingsromanen "Pigen fra Brooklyn", som tager læseren med på en hektisk rejse.

Her er tale om en velkomponeret roman, hvor dystre begivenheder, triste menneskeskæbner og hektisk storbyliv præger sammenhængene. Genren er noir, og den har det måske med at forenkle ting lidt, men bogen er god ferielæsning.

GODE BØGER: Med en god bog i hånden kan timerne flyve afsted. Så husk lidt læseunderholdning næste gang du går ud for at nyde solen.

BOGANMELDELSE: Stephen King, gysernes konge, er tilbage med en ny thriller, men denne gang er han ikke alene. Sammen med sin søn Owen King har den anerkendte forfatter skabt en mareridtsfortælling, hvor jordens mænd bliver overladt til sig selv, da kvinderne bliver offer for en mystisk sove-sygdom.

STRESSFRI: Igennem livet kan man opleve en følelse af stress. Det kan være svært at vide, hvordan man bedst muligt afstresser sig selv, men nogle anbefaler at læse bøger.

EN GOD BOG: Noget af det bedste ved ferie er, at man kan trække stikket ud. Vi elsker de dage, hvor man ikke behøver at tjekke arbejdsmailen eller altid have mobiltelefonen ladet op, hvis nu der var nogen, der skulle have fat i en. De dage, hvor man bare kan være sig selv – og gøre lige dét - man har lyst til.

KROPSBEVIDSTHED: Denne bog er til dig, der drømmer om at ?nde roen og balancen i dig selv, at blive sundere og stærkere og at droppe alle de stressende tanker om, hvordan du burde se ud.

SNAPS: Det er en fornøjelse at have en hobby, hvor det at opleve stilheden, høre fuglene og andre dyr på min søgen efter snapseurter i skoven, i mosen, ved stranden eller bare i havens urtebed, er så livsbekræftende, at det næsten ikke kan beskrives med ord.

THAIMAD: Kogebogsforfatter Hanne Holm har udgivet en ny kogebog med titlen "Mine mange køkkener".

ULRIK WILBEK: Den tidligere landsholdstræner i håndbold og tidligere sportschef for Dansk Håndbold forbund Ulrik Wilbek har sammen med ungdomslandsholdets træner Claus Hansen skrevet en bog med titlen "Talent".