JULERIER: Flere bør opleve glæden ved at lave sin helt egen personlige julekalender, tænkte Inge Rigmor Østerby. Derfor gik hun i gang med bogen "Julekalenderbogen – glæden ved at glæde andre".

GOD BOG: Bogen "Mordet på Moster & Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej" bringer helt nyt gennembrud i århundredets mordgåde. Politiet får faktisk serveret konkrete ting, de kan arbejde videre med.

LEDELSE: Forsvaret kan ifølge forfatter og debattør Lars R. Møller motivere den moderne curling-generation, og kan dermed noget som få kan.

VILD OG FRI: Alle ved, at Sebastian elsker dyr. I bogen "Verdens 100 vildeste dyr" har han fundet frem til de 100 vildeste - de største, de sjoveste, de mærkeligste og de farligste dyr i hele verden.

BØRNEBOG: Pigen Rosa elsker at danse. Hun kan slet ikke lade være, fordi hun bliver så lykkelig af at danse land og rige rundt med de helt rigtige dansere.

KÆRLIGHED: Den store danske filosof Kierkegaard interesserede sig for kærligheden. Ja, faktisk var han lidenskabeligt optaget af den, og som det fremgår af bogen "Kierkegaard og kærlighedens skikkelser", så var troen på kærligheden et bærende element i hans forfatterskab.

HUMOR: 150 af de absolut sjoveste fodboldcitater i dansk og international fodboldhistorie er, hvad læserne kan forvente af bogen "Screw down the expectations".

ISLAND: En af danskernes islandske favoritforfattere Einar Már Guðmundsson er netop fyldt 60 år, og det er i den anledning, at Lindhardt og Ringhof udkommer med en luksusudgave af "Universets engle".

DDR: Hvis den tyske genforening ikke havde fundet sted, og DDR ikke var gået under, hvordan ville verden så se ud i dag?

GOD BOG: Succesforfatteren Michael Katz Krefeld er netop udkommet med et nyt, selvstændigt bind "Savnet" i serien om privatopdageren Ravn. Bogen er allerede solgt til 19 lande.