GOD BOG: Nu er Anne Meinert klar med andet bind i serien: Fortællinger fra Ildúria. Det er fantasy, så man rives med i læsningen, der ikke er til at stoppe.

GLISTRUP: Denne bog er med stor taknemlighed tilegnet jer, der i historietimer og i livet i øvrigt kommer til at møde bombastiske udsagn om jeres forfader, der delte vandene, og som uden at blive anerkendt på parnasset fik stor indflydelse på dansk politik og stadig har det.

KRIG: Ardenneroffensiven 1944 var Hitlers sidste store offensiv, der heldigvis mislykkedes.

KRIMI: Kriminalkommissær Camille Verhoeven arbejder i den franske hovedstad Paris, og en helt almindelig morgen udvikler sig katastrofalt.

IDOLER: Hvis du også er helt vild med boybandet One Direction, så er deres bog om drengenes liv lige noget for dig.

SKØNHED: Med bogen "Den nemmeste vej til smukt hår", er man godt på vej til at gøre et nyt godt indtryk, hver gang man er ude.

CIRKUSBARN: Den 24 årige Juliane Vejen Thulesen fra Silkeborg er aktuel med en ny bog med titlen "Cirkusbarn". Juliane har skrevet siden hun var barn, og der har ofte været magi, riddere og drager med i historierne.

BESÆTTELSESTIDEN: Thomas Harder kaster med bogen "Besættelsen i billeder - Danmark 1940-45" et nyt lys over besættelsestiden.

TAKT OG TONE: Hvis man skal lære at opføre sig ordentligt, skal man lære reglerne i det spil. Man kan simpelthen ikke spille med andre, hvis man ikke kender reglerne.

KÆRLIGHED: Pigen Anna har styr på sit liv, som hun er glad for. Sammen med sin gode veninde skal hun begynde på det sidste år på high school.