TØRRE TAL: Når mindre erhvervsvirksomheder skal bogføre, så er det ofte ikke med glæde - det virker tværtimod overvældende.

INNOVATION: Listen Louder er en lille bog, men budskabet er stort. Den handler om at "lytte højere" og om innovation.

BOG TIL FERIEN: Vi bliver født med et gyldent håb, som vi ikke må miste ligesom i Gasolin sangen.

BØRNEBOG: Monstret i skoven handler om drengen Mats, der sammen med sin far og mor og bedste ven Rosa Jensen bor i en lille landsby. Landsbyen er omgivet af marker og skov, og lige i skovbrynet ligger Mats' hus.

DRENGEBOG: Bogen "Ulvehjerte" er en rigtig drengebog for raske knægte mellem 11 - 14 år.

LYSTFISKERI: Ny fiskeguide skal få flere lystfiskere til Lillebælts mange, gode fiskepladser. Guiden, der er lavet af blandt andre Kolding Sportsfiskerforening og Fredericia Sportsfiskerforening, ligger hos turistbureauer, aktivitets- og overnatningssteder i området omkring Lillebælt.

NY LIVSSTIL: Barsel er begyndelsen til en tid fyldt med bekymringer og store forventninger – i en helt ny hverdag.

SPRINT: Thomas Reckmann, der er tidligere sprinter på eliteplan og journalist, har skrevet denne bog om, hvordan du kan forbedre din løbetid ved at forbedre din løbeteknik.

GOD BOG: Efter et brutalt og voldeligt overfald bliver Alex Prévost smidt ind i en hvid varevogn. Kidnapperen efterlader hende nøgen i et bur flere meter over jorden i en forladt fabriksejendom. Sådan begynder Pierre Lemaitres fængslende roman.

BLOGGER: Kan man skabe en ny identitet på nettet - uden omkostninger? Det er spørgsmålet, der går igennem Jacob Rosendal nye blog-roman, der udkommer på forlaget Turbine i dag.