Lillebælt Fishing

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ny guide skal trække flere lystfiskere til Lillebælt. Ny guide skal trække flere lystfiskere til Lillebælt. Foto: Destination Lillebælt.

LYSTFISKERI: Ny fiskeguide skal få flere lystfiskere til Lillebælts mange, gode fiskepladser. Guiden, der er lavet af blandt andre Kolding Sportsfiskerforening og Fredericia Sportsfiskerforening, ligger hos turistbureauer, aktivitets- og overnatningssteder i området omkring Lillebælt.

- Vi har deltaget, fordi vi gerne vil hjælpe nye lystfiskere med at komme i gang med kystfiskeriet, fortæller Torben Lindholst fra Kolding Lystfiskerforening.

Foreningens medlemmer har traditionelt været mest interesserede i fiskeriet i Kolding Å og Harte Donssøerne. Mange er dog begyndt at få øje på de muligheder, der er i Lillebælt – ikke mindst i de perioder, hvor søerne og åerne er lukkede for fiskeri.

- Det vil være til stor gavn for området, hvis vi kan tiltrække flere lystfiskere. Vi ser en stor interesse for sportsfiskeriet i området også fra udenlandske turister, siger Erik Videriksen fra Fredericia Lystfiskerforening.

Lillebælt Fishing er trykt i 2000 eksemplarer.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:47

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.