Anna Gavalda: Bare sammen

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
"Bare sammen" handler om livet grumhed og skønhed. "Bare sammen" handler om livet grumhed og skønhed. Foto: Lindhardt og Ringhof.

FÆLLESSKAB: Tilværelsen bliver aldrig den samme for fire mennesker, hvis liv flettes sammen i et fællesskab. Historien "Bare sammen" handler om fire vidt forskellige personer, der stik mod alle odds, kommer til at bo sammen i et helt specielt fællesskab.

Den adelige postkortsælger Philibert er adelig postkortsælger og unægteligt en sær sneglen. Han bor en enorm herskabslejlighed i Champ-de-Mars-kvarteret ganske tæt Eiffeltårnet.

Økonomien tvinger imidlertid Philibert til at få sig en bofælle. Det bliver kokken Franck, der er både arrig og rapkæftet. Kokken bruger sin ugentlige fridag på at besøge sin meget gamle bedstemor, Paulette.

I samme ejendom, som Philibert og Franck, men helt oppe under taget, bor Camille. Hun er droppet ud af kunstakademiet, selvom hun er ufattelig dygtig til at male og tegne. Camille arbejder nu som rengøringskone. I nødens stund sørger Philibert for at få hende ind i den store lejlighed og et meget specielt venskab opstår.

Det er bestemt ikke ligetil at bo så tæt, som personerne i "Bare sammen", men de finder dog samtidig styrke i det særegne fællesskab mod en bedre tilværelse.

Forfatteren Anna Gavalda er født i 1970. Hun debuterede første gang i 1999. Hun har siden udgivet syv bøger, der er oversat til over 30 sprog.

Det er en livsbekræftende roman som Anna Gevalda har begået, og den er fuld af underholdende elementer. Romanen er udkommet på Lindhardt og Ringhof 1. august.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:19

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.