Kultur og underholdning

BLOGGER: Kan man skabe en ny identitet på nettet - uden omkostninger? Det er spørgsmålet, der går igennem Jacob Rosendal nye blog-roman, der udkommer på forlaget Turbine i dag.

ØL: Normalt så skåler man i bryggeriernes ganske udmærkede øl, men fornøjelse ved at gøre det med sit eget hjemmebryggede øl er bare større.

HISTORISK TEATER: Blod, sang, latter, brag og røg - 1864 bliver nærværende i teaterstykke, der vil udspille sig mellem husene på Frilandsmuseet. Der er indkaldt til krig og kærlighed i den sønderjyske forfatter Erling Jepsens tragikomiske stykke "1864 - den sande historie".

SÅ ER DER LAGKAGE: De 50 lækreste opskrifter fra Den Store Bagedyst 2012 er blevet samlet af Stefan Rodbjerg Jacobsen i bagebogen "Stefans Bageværksted".

TALENT: Den 16-årige Julie Bjerre, som vandt talentshowet mentor sidste år udsender sin første single den 26. maj. Julie har brugt en masse tid på "Zero", men det har været alle anstrengelser værd.

LILLE OG VÅGEN: Siden lille David afklapsede store Goliat på en mark i det gamle Palæstina har deres navne fremkaldt historien om kæmper og underdogs.

DRIK: I en ny bog giver Louisa Lorang lækre opskrifter på delikate og læskende juicer, smagfulde smoothies, lækre shakes og sunde juicepops, der giver energi og vitaminer.

GODE ODDS: Armenien er favorit, men vores egen Basim har også gode chancer for at vinde Eurovision Song Contest 2014.

SKOMAGERDRENGE: Drengen Storm og pigen Ly er sammen på tur. Storm fisker, for det kan han lide. Ly vil hellere plukke bær, for det er lige noget for hende.

BEGÆR: Med bogen "Den flammende verden" er den internationalt anerkendte forfatter Siri Hustvedt i sin bedste form.

ØHOP: Noget af de mest karakteristiske ved Danmark er vores mange, dejlig øer. "Økuller - 11 dejlige danske øer" er fuld af gode historier fra udvalgte øer, som viser øernes mennesker, natur og fortæller de unikke historier.

DANNEBROG: En eftermiddag i Cirkus Dannebrogs selskab vækker både lattermusklerne og ens barnlige side til live.

GUIDE: "Pilot for dit barn" er en guide til forældre, der har lidt svært ved at sætte sig bag styrepinden.

IKK' SÅ RINGE: Så kom den. TV-kokken Claus Holms bog om fisk.