Kultur og underholdning

POPULÆR: Lis Sørensen har tag i sit publikum, og allerede nu må DR Koncerthuset melde udsolgt til hendes koncert den 16. marts.

NY BOG: Vi møder dem hele tiden, og de fleste tænker måske ikke engang over det. Men de ser os, både når vi er værst, og når vi er bedst. Hvad tænker de egentlig om os?

SPÆNDING: Zach er Boy Nobody - en ung fyr uden navn og uden historie. Kidnappet som barn af 'Programmet' og uddannet til soldat.

GOD BOG: Den 13. november udkom kogebogen "Søren Gericke 50 år - 50 opskrifter, Jubilæumskogebog 1963 - 2013" med et forord af Søren Ryge Petersen.

SPÆNDING: Prins Milo når endelig frem til troldmanden Agrim, som skal ødelægge Blodtunge.

TV: YouSee præsenterer et helt nyt koncept i tv-verdenen nemlig TV med bland selv, hvilket betyder, at man nu frit kan bestemme, hvordan tv-pakken skal se ud.

MORSOM: Hvad gør man, når en veninde fejrer sin 60 års fødselsdag samme dag, som kæresten fejrer sin 30 års?

Republikken Island har aldrig haft en konge - men det forhindrer ikke nogen i at opføre sig kongeligt.

GOD BOG: EFTER TUSIND ÅRS FROMME BØNNER tegner billedet af Kina efter Mao, efter Den Himmelske Freds Plads.

Madlavning i mikroen
MAD: I 77% af alle danske husstande står der en mikrobølgeovn i køkkenet. Den bliver sjældent brug til rigtig madlavning.

KONGELIG MAD: Inspireret af det smukke Nordsjælland, og med meget mere end bare madopskrifter, er dette en kogebog for madelskere.


GOD BOG
: En journalist kommer på sporet af en hemmelig, historisk alliance med tråde helt op i gemakkerne på Amalienborg – den viden er FARLIG.

MUS: Hundrede værelser i papmaché, hemmelige rum, forrådskældre, køkkener, lofter og mus i alle aldre ...

SUNDHED: Min vej til et sundere liv af Anne Dorthe Tanderup. I bogen fortæller den tidligere professionelle håndboldspiller  om sit liv, og hvordan kun kom derhen, hvor hun er i dag.