Generelt

På www.fritidsmagasinet.dk eller www.facebook.com/fritidsmagasinet er der ofte nye gratis konkurrencer. Formålet med konkurrencerne er at skabe opmærksomhed om ovennævnte sider med henblik på at gøre dem endnu bedre. Ved deltagelse i konkurrencer på Fritidsmagasinet accepterer deltageren Fritidsmagasinets generelle vilkår og betingelser og anerkender, at de beslutninger der træffes af Fritidsmagasinet er endelig og bindende.

Fritidsmagasinet forbeholder sig til at ændre disse vilkår og betingelser på ethvert tidspunkt uden forudgående varsel eller meddelelse og til at suspendere, tilbagetrække eller aflyse konkurrencen, samt til enhver tid ekskludere deltagere, der snyder eller ikke overholder konkurrencens vilkår eller betingelser.

Sådan deltager du

Konkurrencerne kan både foregå på Fritidsmagasinet.dk eller på facebook.com/fritidsmagasinet. Hvorledes du deltager i en konkurrence, vil være oplyst i forbindelse med den enkelte konkurrence, da det er forskelligt fra gang til gang. Har du nogen spørgsmål angående en konkurrence hos Fritidsmagasinet, er du altid velkommen til at kontakte Fritidsmagasinet på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
For at deltage i en konkurrence på Fritidsmagasinet eller facebook.com/fritidsmagasinet skal du bo i Danmark og være over 18 år. Foregår konkurrencen på Fritidsmagasinets Facebook-side, er det endvidere en forudsætning, at du har en Facebook-side.

Præmier

Konkurrencerne er for alle læsere af fritidsmagasinet.dk og/eller for fans af facebook.com/fritidsmagasinet. Fritidsmagasinets konkurrencer er ikke købsbetingede, og præmierne kan på intet tidspunkt ombyttes til penge. Kan en præmie ikke uddeles, grundet årsager uden for Fritidsmagasinets kontrol, vi en anden præmie blive tildelt.

Brug af personoplysninger

Fritidsmagasinet indsamler og behandler dine personoplysninger i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen og bruger disse til at sende markedsføring og nyhedsbrev, hvis du har givet samtykke hertil.

Den heldige vinder og dennes personoplysninger

Når konkurrencen foregår på Fritidsmagasinet.dk, vil vinderen få direkte besked på mail eller telefon. Ved deltagelse gives der samtykke til, at han/hun offentliggøres på Fritidsmagasinet.dk og/eller Fritidsmagasinet Facebook-side ved navn.
Foregår konkurrencen på Fritidsmagasinets Facebook-side, vil vinderen bliver offentliggjort på Facebook-sidens væg eller i kommentarfeltet på konkurrenceopslaget. Vinderen vil samtidig modtage en privatbesked.

Konkurrencerne holdes i samarbejde med diverse samarbejdspartnere. Er man den heldige vinder, og ønsker man at modtage præmien, så accepterer man endvidere, at Fritidsmagasinet videregiver vinderens personoplysninger (navn, mail, telefonnummer og adresse) til samarbejdspartnerne, som står for forsendelsen af præmien. Oplysningerne, som vinderen giver, vil dog kun blive brugt til forsendelse af præmie og vil blive slettet efterfølgende - med mindre vinderen har givet samtykke til at disse bruges til at sende markedsføring, nyhedsbreve mv.

Retning eller sletning af personoplysninger

Du har til enhver tid ret til indsigt i de indsamlede oplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af dine oplysninger. Samtidig har du krav på at på at få urigtige oplysningerne slettet eller rettet. Du kan kontakte Fritidsmagasinet på følgende mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.