Livsstil

Det er surt at løbe tør for strøm, især hvis man lige er i gang med noget vigtigt på mobilen - som for eksempel at se kamp! Mange unge ser kampe på mobilen, hvis de ikke lige er hjemme. Ligeledes er der flere og flere der oddser online, i stedet for kiosken. Det foregår også på mobilen. Derfor er det godt at have et effektivt batteri, så du ikke konstant skal sidde og oplade. Det giver en større frihed, så du kan bruge mobilen til det du har lyst til.

Mobil med godt batteri - det skal du kigge efter, så kan du gamble både på ferien og i det fri

Når du næste gang skal på jagt efter en mobil med et effektivt batteri, skal du først og fremmest kigge efter hvor mange mAh batteriet har. Det står for miliampere, og det fortæller dig om batteriets kapacitet. Jo flere mAh, desto større batteri har telefonen. Et stort batteri kræver dog også mere plads og det er blandt andet derfor at flere og flere smartphones vokser i størrelse. Det hænger også sammen med at mobilerne skal håndtere flere og flere funktioner, hvilket også kræver strøm. For eksempel hvis man better på udenlandske bettingsider, samtidig med at man følger med i en kamp. Mange bettingsider tilbyder liveodds, hvor man kan oddse samtidig med at kampen er i gang.

 

En stor skærm har stor betydning

Det er ikke kun batteriets mAh der tæller, når det kommer til batteritiden. Faktorer som processor og skærmstørrelse spiller også ind. Hvis processoren bruger lang tid på at opdatere, kan det tage noget af strømmen. Vælger du derimod en stor skærm med hurtig opdateringshastighed, vil du opleve at batteriet holder længere. Derfor er det bestemt ikke dumt at vælge en mobil med en stor skærm. Det gør det også federe at se kamp online, da du bedre kan se med en stor skærm.

 

Udforsk andre bettingsider

Der findes en del traditionelle danske bettingsider, som kan tilbyde en række odds til mange af de store kampe. Men der findes også bettingsider i udlandet, som ikke har dansk licens. Det betyder at de ikke er underlagt de samme krav, som de hjemmesider, der har licens. Der stilles blandt andet krav til identitetsvalidering og en øvre grænse på indsatser. Generelt stilles der nogle krav til sikkerheden på siden. Det betyder ikke at de udenlandske sider er ulovlige, men blot at du ikke står nær så godt stillet, hvis der skulle ske noget.

Til gengæld kan de udelandske bettingsider tilbyde langt flere odds, på kampe for mindre og mere lokale hold. Der er også mulighed for flere bonusser og hurtigere udbetaling af gevinst, i forhold til danske sider. Der findes altså både fordele og ulemper ved at bruge udenlandske bettingsider. Du skal også betale skat af gevinsten, hvis du spiller på bettingsider uden dansk licens. Det kan du læse mere om på www.skat.dk. Har siden licens, vil det altid være skiltet.

Sponsoreret indhold

Badmintonsæsonen er i gang, og det er en rigtig god sportsform, som både er intens og sjov. Du er garanteret sved på panden og får forbrændt en masse kalorier.  Her er 3 gode råd når du skal gøre dig klar til badmintonsæsonen. 

 

En populær sportsgren

Badminton er en populær sportsgren og med god grund. Badminton er den perfekte kombination af høj intensitet, hvor du får god motion og finesse, hvor du kan arbejde med din teknik. Der er både mulighed for at spille alene og i double eller mix-double, hvis du godt kan lide at spille sammen med andre. 

 

Råd nummer 1: Meld dig ind i en badmintonklub

Når du spiller badminton, er det en god idé at melde dig ind i en badmintonklub. På den måde har du et fast sted at træne og bliver en del af et fællesskab. I en badmintonklub kan du møde andre spillere på forskellige niveauer, hvor du kan udfordre dig selv, dygtiggøre dig og måske endda få nye venskaber. Når du har et fysisk sted at tage hen for at spille, booster det din motivation, så du lettere kommer afsted. Det er vigtigt at lytte til trænernes instruktioner, så du gør tingene rigtigt og ikke kommer til skade. 

 

Råd nummer 2: Badmintontøj 

Et andet godt råd er at investere i det rette badmintontøj. Denne type tøj er særligt lavet til at spille badminton i, og det kan helt klart betale sig at købe. Du kan købe alt fra shorts, T-shirts, nederdele og toppe. Du kan også købe tilbehør som eksempelvis pande- eller svedbånd. Badmintontøj er lavet i åndbare materialer, som er behageligt at på og hurtigt bliver tørt når du sveder. 

 

Råd nummer 3: Køb det rigtige udstyr

Uanset om du er nybegynder eller en øvet badmintonspiller, så er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Det er vigtigt, at du finder en god ketcher, som ligger godt i hånden og passer til dit niveau. Ketcheren bliver udsat for meget, og derfor er det vigtigt at købe én i god kvalitet, som holder. Fjerbolde er også en essentiel del af udstyret. Hvis dine fjerbolde er slidte, og fjerene mangler eller står ud til alle sider, så er det på tide at købe nogle nye. Det gør det meget lettere at spille ordentligt, og du kan spille langt mere fokuseret. 

 

Vær i god form 

Selvom badminton giver dig rigtig god motion, kan det være en fordel at træne udover at spille badminton. Hvis du er i god form, kan du spille endnu bedre og i længere tid. Derudover er det vigtigt, at du øver dig og vedligeholder dit spil, så du hele tiden forbedrer dig. Du skal også huske at drikke rigeligt med væske under din træning, så du ikke får det dårligt. Du kan også medbringe snacks, som giver dig god energi.

Sponsoreret indhold

Når det begynder at pible op af jorden med de skønneste forårsblomster i alle farver lige fra blå, lilla til hvide, så får humøret altså et nøk opad. Du kan bringe disse piblende og skønne forårsfornemmelser med indenfor i form af en forårsbuket eller forårsdekoration af fx blomsterløg og tilføre en behagelig og frisk atmosfære indendørs. Hvide forårsblomster bringer lys i en ellers mørk tid, der bliver lysere og lysere jo længere foråret skrider frem. Du kan nemt bestille en forårsbuket af hvide, lilla, gule eller blå forårsblomster online og sende blomster til dig selv eller én du holder af. Se udvalget her.

Forårsblomster der hitter

Forårsblomster og -buketter er et tegn på at sæsonen skifter fra vinter til forår og vi går lysere tider i møde.  Hvad end det er forårsblomsterløg eller afskårne forårsblomster fra haven eller blomsterhandleren, så er det en sand fornøjelse at kigge på indendørs. Om du ønsker at sprede glad forårsstemning i dit eget hjem eller hos nogen, du holder af, så er Bloomit klar til at hjælpe dig. Udvalget af forårsblomster der hitter, er stort. Du finder både tulipaner, stedmoderblomster, påskeliljer, franske anemoner, forårsgrene og ranunkler mm. Blomsterne kan bindes sammen på et utal af forskellige måder. Løft hjemmets indretning med friske blomster allerede i dag. Blomster fra Bloomit er af højeste kvalitet og leveres altid af pålidelige chauffører, der er vant til at håndtere blomster og dekorationer hver eneste dag.

Forårsbuketter og -dekorationer lyser op

Vær med til at sprede god stemning og lys i en mørk tid med forårsblomster. Der er mange forårs blomsterfavoritter at vælge i mellem og farvepaletten spænder bredt. Det bedste af det hele er, at du nemt kan bestille online. Hos Bloomit finder du både forårsbuketter, blomsterdekorationer og plantedekorationer af forårsblomster og forårsløg. Det gode ved forårsdekorationer af planter er, at de er nemme at holde og de kan stå i flere dage end en buket typisk holder. Bestil i dag og lad forårets blomster være med til at gøre den mørke tid lidt lysere og sprede skøn forårsfornemmelser hos dig selv og hos nogen, du kender.

Send forårsblomster til nogen du har kær

Der behøver ikke altid at ligge en større begivenhed til grund for at sende en blomsterhilsen, men det kan også være at du kender nogen, der holder en forårsfest eller anden skøn begivenhed her i foråret. Borddækningen er ikke den, de fleste tænker på først. Her kan blomster virkelig redde enhver festpyntning, og du behøver ikke røre en finger selv. Lad Bloomit klare blomster og leveringsopgaven og få leveret forårsblomster til den kommende fest direkte til døren. Bloomit har landsdækkende levering og tilbyder endda levering om søndagen i dele af landet. Bestil en blomsterhilsen i dag.

 

Sponsoreret indhold

Måske har du ikke opdaget det endnu, men Danmark er faktisk et skønt land at rejse i. Så kan det godt være, det er varmere i Syd og koldere i Nord, men blæsten kan teste selv den bedste turist her i landet. Ønsker du at spare på benzinen og teste dine egne kræfter af, så brug sommeren til at opdage Danmark på cykel. Spænd hjelmen og hop i sadlen, for der er masser af skønne steder, som Danmark har at tilbyde på to hjul frem for fire. 

Når det ikke altid er muligt at rejse udenlands, så er det fantastisk, at vi i Danmark har lidt af det hele, når det kommer til vejret. Lige så skarp og varm solen kan være, lige så træls og kold er blæsten fra vest. Men vi tager det hele med, og hvis du elsker at cykle, så er Danmark et perfekt sted at holde ferie eller tage på opdagelse i. 

Turen går til nærmeste cykelsti

Du finder meget sjældent veje i Danmark, som ikke er akkompagneret af en cykelsti på den ene eller den anden måde. Det betyder, at der ikke findes et hjørne af landet, som ikke er fremkommeligt på cykel. Med undtagelse af øerne kan du faktisk tage med cyklen på opdagelse over hele landet uden at skulle skifte transportmiddel undervejs.

Med hjælp fra Harald Nyborg kan du gøre dig selv cykelklar. Du finder alt fra cykellygter til cykelhjelme og cykellåse, alt hvad du kan forestille dig, du får brug for, når du tager cyklen rundt i landet. For forberedelse er vigtig, inden du tager afsted. Ellers kan man hurtigt stå i vejkanten med en punkteret cykel, og så kan det være svært at komme videre.

Find din nye cykel hos Harald Nyborg

Det kan også være, du har behov for en splinterny cykel til at starte med? Uanset om det er en damecykel eller herrecykel, så finder du den hos Harald Nyborg. Det betyder, at du ikke behøver at købe alle de forskellige ting, du har brug for i alle de forskellige butikker rundt omkring. Du kan spare dig selv en masse energi og købe det hele i Harald Nyborg. 

De har butikker over stort set hele landet, og hvis du har behov for at brænde noget energi af, så kan du jo tage din gamle cykel derned og hoppe på en ny hjemad. Køreglæden med en ny cykel er ikke til at tage fejl af, og hvis du har planer om at bruge sommeren på en to-hjulet, så skal gearet også være i orden. Lad Harald Nyborg komme dig til undsætning, så du har alt, hvad du skal bruge, inden du cykler derudaf.

Sponsoreret indhold

De mest elskede og værdsatte dyr må nok siges at være hunde. Det er jo ikke for sjov, at man kalder dem menneskets bedste ven. Har du selv hund, bruger du garanteret en del tid sammen med den, for det er bare hyggeligt. Gåture og leg med hunden er en skøn måde at bruge sin fritid på.

Mange holder sig opdaterede omkring udstyr til deres hund

Kun det bedste er godt nok til min hund. Sådan er der rigtig mange, der har det. Og det er en dejlig ting, for hunde fortjener det bedste. 

Vil du gerne finde det rigtige udstyr til hunden, er det ganske nemt at holde dig ajour. Det er nemlig bare med at læse nogle forskellige nyheder omkring emnet. Find flere dyreartikler hos Canem.dk. Om det så er legetøj, en sele til bilturen eller nyt hundefoder, er det hele relativt nemt at finde.

Noget, rigtig mange går op i, er at finde den rigtige hundeseng. For det er jo vigtigt, at din hund ligger godt, når den sover. Noget af det vigtigste er, at sengen er stor nok til hunden. Ellers er den nemlig ikke særlig attraktiv. Derudover er det også dejligt med en god, blød seng. Find et stort udvalg af hundesenge her. 

Enhver hundeejer vil for alt i verden sørge for, at hunden har det godt. Det er naturligvis begrænset, hvor meget man behøver at gøre. Men den rigtige hundeseng, noget godt foder og legetøj er vigtigt. Derudover er det naturligvis en vigtig ting, at man behandler sin hund som sin ligeværdige, men at man stadig bestemmer og sætter grænser. 

En hund kan bringe utrolig meget glæde ind i dit liv

Mange mennesker vælger at få en hund på et bestemt tidspunkt i livet. Det kan for eksempel være i forbindelse med sygdom, at man simpelthen har brug for noget glæde, og så tænker rigtig mange på en hund med det samme. Det er klart, at man også skal kunne passe hunden, ellers er det synd. Men det er bestemt en god idé, hvis det kan passe ind i situationen.

Rigtig mange har også hund, fordi de bare ikke kan leve uden. Mange er for eksempel vant til det fra de selv var børn og kan slet ikke forestille sig et liv uden en hund. Selvom det ikke er alle, der nyder at stå tidligt op for at gå tur med hunden, er der noget skønt ved det. Når først man er ude, er det egentlig meget rart. Bare dig og din hund på vejen og ingen andre. Måske med undtagelse af andre hundeluftere, hvilket er ganske hyggeligt. 

Savner du noget i dit liv, kan du altså sagtens overveje, om det måske er en hund, du har brug for.

Alene hjemme, fedt! Men hvad skal man lave? Pludselig ved man slet ikke, hvad man skal give sig til. Der er ingen til at forstyrre, ingen til at bestemme. Det er bare dig. Hvis du gerne vil undgå at kede dig for meget, når du er alene hjemme, kan du få nogle ideer her, til hvad du kan lave.

Gå spil amok!

Spil er noget af det mest underholdende, når man er alene. Det kan du nemlig sagtens gøre helt alene, og endda stadig føle dig helt tilfredsstillende underholdt. Om det er online spil, hvor du spiller om lidt penge, skal du jo ikke dømmes for. Det kan gøre det lidt mere interessant, end så mange andre spil. Du kan nemt finde casinoer online.

Der er også andre ting du kan spille. Det kan være et spil på computeren, måske et gammelt et du kender fra da du var lille. Det kan være meget sjovt. Eller måske et nyt et du kan finde på mobilen, dem er der jo masser af. Så det er ikke fordi, det er umuligt at finde et spil, du vil kunne lide. Casinoer online er bare lidt mere voksent, hvis det er den slags spil, du kan lide.

Lidt selvforkælelse skader aldrig

Nu når du endelig har hjemmet for dig selv, kan du være helt alene. Det kan være en meget positiv ting. Om det er konen, manden, vennerne eller familien der ikke er hjemme. Du har endelig mulighed for at få fred og ro, og ikke mindst muligheden for at forkæle dig selv.

Du starter bare med noget lækkert mad. Om det så er noget hjemmelavet, en udbragt pizza eller frisklavet takeaway sushi er jo helt op til dig. Derefter skal der være plads til lidt snacks. Chips måske? Slik? Eller is? Du er herre over det. Find en god film, serie eller bare noget, der lige er på tv’et du kan hygge med.

Tænd nogle stearinlys, duft lys måske endda. Forkæl dig selv med en flaske vin. Læg en lækker ansigtsmaske med agurker på øjnene selvfølgelig. Tag et fodbad og sid i morgenkåbe hele aften med alle dine lækkerier og spil på online casinoer. Sådan gør du altså en dag og ikke mindst aften, lidt mere hyggelig, når du er helt alene hjemme. Det kan faktisk være meget befriende, hvis du virkelig udnytter den godt. Så slap helt af og nyd dagen alene.

Sponsoreret indhold

Hører du og din familie blandt dem, der har været hårdt ramt af, at idrætsforeninger og motionscentre har holdt meget lukket? Det har været utrolig hårdt for de mange, der har været vant til at dyrke motion flere gange om ugen. Og helt ærligt, så er det at lave fitnessøvelser til en app hjemme på stuegulvet slet ikke det samme som at springe rundt i en gymnastiksal fyldt med mennesker. Vidste du, at du med en Airtrack kan bringe gymnastiksalen hjem til dig selv? Med en Airtrack til haven kan hele familien træne derhjemme, få motion og have det sjovt samtidigt. 

Airtrack er mere end bare en springmadras

Vi har længe haft trampoliner derhjemme i baghaven. De fleste for at børnene kan have det sjovt og lege. Faktisk er der også mange, der bruger en stor trampolin til haven til at træne spring på. Den har nemlig den klare fordel, at man lander blødt, når springet mislykkes. Trampolinen er dog ikke helt optimal for seriøse gymnastikpiger og

-drenge. Har du et par af disse i familien, skulle du begynde at kigge nærmere på de smarte Airtracks, der efterhånden kan købes mange steder. En Airtrack er, helt basalt, en springmåtte eller -madras, men samtidig er den så meget mere end det.

Lær at springe på en Airtrack

Airtracken er aflang og fås i mange forskellige størrelser. På Airtracken kan du lære at springe araberspring, lave back flip, slå flikflak og andre spring hjemme i din egen have. Fordelen ved en Airtrack er, at den, som navnet indikerer, er fyldt med luft. Det gør den blødere og mere elastisk end de traditionelle springmåtter, som du kender fra gymnastikhallen. På denne måde er Airtracken lidt nemmere at lære de forskellige spring på, da man ved hjælp af luften får lidt ekstra hjælp til opdriften. En Airtrack fås i tre forskellige højder: 10, 15 og 20 cm. De fås også i forskellige længder. Det anbefales, at du køber en så lang Airtrack, som du har plads til. På denne måde er det muligt at lave flere og længere spring og der går længere tid, før børnene vokser fra den. Har man købt sin Airtrack for kort, for eksempel en Airtrack Mini, som mange starter med til de helt små, så er der dog også mulighed for at udbygge den. For eksempel med en såkaldt Airtrack-forlænger eller en Incline, som hjælper med tilløbet. Har du brug for rigtig meget længde på din springbane, kan du også købe flere Airtracks og sætte dem sammen.

Brænd krudt af i haven

Den mindste Airtrack, Airtrack Mini er kun 3 meter lang og kan derfor også bruges indendørs. Airtracks er dog ikke kun for de små badutspringere. Den er også for de store og fås i længder helt op til 15 m. Airtracks til haven kan nemlig benyttes af alle aldre og på alle niveauer. Og selv om du ikke er den store gymnast, så må du ikke snyde dig selv for at have det sjovt med Airtracken. En god kolbøttekonkurrence, hvor både store og små kan være med, er en sjov leg på Airtracken. Og hvorfor ikke bruge børnenes Airtrack Mini til nogle af de sværere yogaøvelser? Det er alt andet lige nemmere at øve hovedstand, hvis man ved, at man lander blødt, når det mislykkes.

Når du skal ud at købe en Airtrack på tilbud

En god Airtrack hører ikke til det billigste redskab, men det er helt sikkert et af de sjoveste. Når du investerer i en Airtrack, så gå efter kvalitet og ikke kun efter pris. Den skal jo helst holde i mange år. Når du køber en Airtrack fra en dansk forhandler kan du være sikker på, at den er CE-mærket og i god kvalitet. Visse Airtracks kan indeholde ftalater, som er blødgører til plast. Gå langt uden om disse. Du kan med fordel holde øje med de enkelte forhandleres hjemmesider eller tilmelde dig deres nyhedsbreve for at være sikker på at kunne finde airtracks på tilbud. Ofte er Airtracks billigst uden for sæsonen. Vent aldrig med at købe en til det gode vejr kommer, da der bliver rift om dem.

Sponsoreret indhold

Cannabisolie hitter stort som naturmedicin verden over. Det er bevist, at CBD har en lindrende effekt på smerter og stress, ligesom det kan være med til at styrke immunforsvaret samt hæmme inflammation og betændelsestilstande i kroppen. 

Senest er man begyndt at spekulere i, om cannabis kan være en alternativ måde at restituere på for atleter i alle slags sportsgrene. Der forskes netop nu i, om cannabis giver bedre søvn, får musklerne til at hele hurtigere, og om de smertelindrende effekter har en gavnlig effekt ved længerevarende fysiske anstrengelser i den ene eller anden henseende. 

Hvis det viser sig, at cannabisolie også har en gavnlig effekt ved forskellige former for fysisk aktivitet over længere tid, vil en ny facet blive føjet til cannabisoliens i forvejen store repertoire, og en helt ny målgruppe vil komme i spil i forhold til at udnytte fordelene ved CBD. 

Lovliggørelse har øget CBD-oliens popularitet

Lovliggørelsen af cannabisprodukter med et indhold på mindre end 0,2 procent THC har helt naturligt gjort, at mange mennesker har fået øjnene op for de positive effekter, som CBD-olien tilvejebringer for et rigt antal mennesker på daglig basis. 

Det har længe været almindelig kendt, at CBD øger velværet og livskvaliteten hos mennesker i alle aldre, hvilket sætter dem i stand til at opretholde en sund livsstil i mange år. Viser det sig, at cannabisolie også kan bidrage til sportsudøveres restitution, må man forvente, at CBD kun bliver endnu mere populært i fremtiden.

På grund af de skrappe krav til CBD-oliens indhold af THC er det vigtigt, at man foretager sine indkøb i en godkendt shop, der kan dokumentere, at der bliver udført laboratorietests af deres produkter. 

Raw Organics er en økologisk cannabisforhandler, der får kontrolleret samtlige sine olier på det statsstøttede analyseinstitut Fundación CANNA i Madrid.

Raw Organics tilbyder certificerede CBD-olier

I Raw Organics’ webshop finder du den bedste CBD-olie på markedet. CBD’en fås som både olier og kapsler alt efter kundernes ønsker og behov. Den anbefalede styrke og dosering afhænger af det enkelte individs kropsvægt og formålet med brugen af medicinen. 

Raw Organics har fået omtale i blandt andet Ekstra Bladet, Politiken, DK4 og flere andre landsdækkende medier.

Sponsoreret indhold

Det er nærliggende at tro, at valget af et paddleboard er simpelt. Det er dog ikke helt tilfældet. Du kan nemlig ikke blot vælge et vilkårligt board.

Er du helt grøn inden for området, er det sandsynligvis en kende uoverskueligt at adskille de mange valgmuligheder. Ligeledes er det ikke sikkert, at du ved, hvilke parametre dit board bør vælges ud fra.

Da det kan være at overskue mulighederne, er der mange, der ender med at vælge et vilkårligt board. Det frarådes på kraftigste vis, da du risikerer at stå med et board, der ikke harmonerer med, hvad det skal bruges til.

1. Boardets form

Paddleboards findes i to forskellige former: en blød og en spids form. Der er afgørende forskelle mellem de to former, hvor den bløde form eksempelvis egner sig bedst til afslappede ture på vandet.

Den spidse form er i højere grad tiltænkt dig, der ønsker at skære gennem vandet med høj fart.

2. Volumen

Det er vigtigt, at boardet har den rette volumen (opdrift) i forhold til din vægt. Hvis ikke det har det, vil det synke til bunds, når det bruges.

Derfor er det selvsagt afgørende at vælge et board med den rette volumen. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra følgende volumen:

  • Kvinde: 10,0 til 10,6
  • Herre: 10'6 til 11'6

3. Længde, bredde og vægt

Det er ligeledes vigtigt at være opmærksom på boardets længde, bredde og vægt. Det er nemlig i sigende i forhold til, hvad boardet egner sig bedst til.

Et board, der er langt og smalt, er udviklet med henblik på race og touring, da det garanterer hurtig fremdrift og høj hastighed. De er i stand til at skære nemt og elegant gennem vandet, men der dog forholdsvis ustabile ved lav hastighed.

Vælger du derimod et kort og bredt paddleboard, får du et board, der er udviklet til leg på vandet. De manøvre rigtig godt, og er ligeledes stabile ved både høj og lav hastighed.

4. Fast eller oppusteligt paddleboard?

Når du skal købe et paddleboard, er et af de mest afgørende beslutninger at vurdere, hvorvidt det skal være et fast eller oppusteligt board.

Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det er en personlig vurdering, der skal træffes ud fra dine egne ønsker og behov.

De oppustelige varianter er naturligvis praktiske i forhold til transport og opbevaring, da luften blot kan lukkes ud, hvis det skal opbevares eller transporteres.

Hvad man dog er nødt til at ofre, hvis man ønsker dette, er stabilitet og manøvredygtighed. De præsterer nemlig ikke helt så godt i vandet, som et fast board. Er man villig til at ofre dette, er de oppustelige boards dog det mest velegnede valg.

Begge varianter findes dog i et stort omfang, bl.a. hos Tilbudskongen.dk, hvorfor du ikke skal betvivle, hvorvidt du kan finde en ideelt board for dit vedkommende.

Da Nintendo lancerede sit allerførste Super Mario Kart-spil i 1992, var de mange fans glade for alle de spændende funktioner. Hvis vi så spoler frem til 2020, kommer Nintendo stadig med en masse fedt indhold til deres fans. Takket være lanceringen af den nye Mario Kart Live: Home Circuit i oktober, kan spillerne nu bruge utallige timer på at skabe deres egne racerbaner, og interagere med spilmekanikken på en måde der aldrig er set før.

 

Hvad er Mario Kart Live: Home Circuit?

Mario Kart Live: Home Circuit er den nyeste udgave af det klassiske bilspil, med nogle af de mest populære Nintendo-figurer. I modsætning til tidligere spil, tager denne springet til augmented reality.

For at spille Mario Kart Live: Home Circuit skal du bruge et par ting, som du sandsynligvis ikke er vant til: en Mario- eller Luigi-figur, mål og vejskilte og - selvfølgelig - den gratis spilsoftware, der følger med. Alle disse ting bliver til én for at bringe dit yndlingsspil til live, på en helt ny og unik måde.

 

Mere end Bare en Simpel Add-On

Nintendo er ikke fremmed for at inkludere tilføjelsesprogrammer i deres spil, for at få det maksimale ud af dem. De har tidligere introduceret casino slots og andre casinospil til flere Super Mario-udgaver, alt sammen som minispil. Men denne gang går de meget, meget længere.

 

Skab din Egen Racerbane

Ved hjælp af porte og skilte kan du sætte din kreativitet på prøve. Læg dem ud i din stue i præcis det mønster, du vil have. Log derefter på spillet og se, hvor hurtigt du kan komme igennem løbet.

 

Hæv Sværhedsgraden med Forhindringer

For at gøre det ekstra spændende, kan du lægge forhindringer gennem din racerbane. Det kan enten være en stol, en taske eller endda din kat, og du kan ændre på sværhedsgraden når som helst. Dette forhindrer kedsomhed med de samme ruter, og tvinger dig til at blive en endnu bedre racerkører!

 

Endnu Mere Sjov i Multiplayer

Nu bliver multiplayerløb endnu mere spændende. Du kan spille mod op til fire personer på én gang. Udover bare at køre for at se, hvem der er hurtigst, kan du også udfordre dem til at skabe hårdere og endnu mere komplicerede racerbaner. Det er et fantastisk festspil.

 

Skift Hastigheder

Som med tidligere udgaver af spillet, kan du køre i fire forskellige klasser: 50cc, 100cc, 150cc, 200cc. Jo højere klassen er, desto hurtigere vil din bil - både i spillet og i det virkelige liv - køre. Dette giver dig mulighed for at spille så afslappet, eller så intenst, som du ønsker!

 

De Samme Specialeffekter i Spillet, Nytænkt

Hver gang du fanger en svamp, en kugle eller en stjerne i spillet, vil din fysiske bil også blive påvirket. Skred du på en bananskal? Din virkelige bil vil også stoppe. Dette gør gameplayet endnu mere realistisk og mere spændende end i tidligere udgaver af spillet.

 

Lås op for Kostumer og Tilpasningsmuligheder

Endelig lader Mario Kart Live: Home Circuit dig samle mønter mens du kører. Brug dem til at låse op for unikke belønninger, såsom tøj og forskellige biler. Kan du samle dem alle?

 

Det du Kan Forvente af Mario Kart Live: Home Circuit

Alt i alt, giver denne nye udgave af Nintendos bilspil dig det, som vi alle kender og elsker, med nogle ændringer, der helt sikkert vil gøre spillet endnu sjovere. Udover at have de elskede Grand Prix og Custom Race muligheder, kan du nu skabe dine egne racerbaner, komme igennem tilpassede forhindringer og få samleobjekter du kan vise dine venner og familie.