AFSLUTTET - Vind roman bag storfilmen Skytsengel

Udgivet i Konkurrencer Læst 12747 gange
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
AFSLUTTET - Vind roman bag storfilmen Skytsengel FOTO: ScanBox & Arto Halonen

KONKURRENCE: Deltag i konkurrencen om romanen skytsenglen til en værdi af 150 DKK.

Hos Fritidsmagasinet elsker vi at læse bøger. I forbindelse med premieren på den internationale storfilm, Skytsenglen, med Pilou Asbæk i hovedrollen som efterforsker, udlodder vi derfor romanen, som ligger til grund for mesterværket.

I 1951 træder en ung mand ind i Landmandsbanken på Nørrebro. Han vil røve banken, men noget går galt, og han skyder to bankfunktionærer, inden han forlader åstedet på cykel. Drabsmanden bliver hurtigt fanget, men noget ved hans opførsel undrer politiet. Han virker distræt, upåvirket og underligt rolig. Og under forhøret påstår den unge mand at være fuldstændig uden ansvar – han er nemlig tilsyneladende under hypnose. Det bliver begyndelsen på opklaringen af en af datidens mest omtalte drabssager i Danmark.

LÆS OGSÅ: Berettermodellen

Sådan deltager du

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at klikke ind på Fritidsmagasinets Facebook-side på linket herunder. Husk at like vores Facebook-side for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og konkurrencer fra Fritidsmagasinet.

KLIK HER OG DELTAG I KONKURRENCEN
HELD OG LYKKE

Konkurrencen slutter den 11-07-2018. Du finder Fritidsmagasinets generelle konkurrenceregler her, mens du kan finde de specifikke betingelser og vilkår for denne konkurrence på Fritidsmagasinets Facebook-side under noter. 

Senest ændret Mandag, 17 september 2018 11:30

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.