Azorerne - en naturperle i Atlanterhavet

Udgivet i Nyt fra rejsebranchen
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Af journalist: Aage Krogsdam

Bravo Tours sender igen danske turister til den portugisiske øgruppe i Atlanterhavet, Azorerne. I år bliver det til "Verdens førende adventure rejsemål", som Azorerne blev kåret til ved World Travel Awards.

"Vi har gennem 20 år sendt 150.000 gæster til Azorerne, og det, de siger, når de kommer tilbage derfra, stemmer helt overens med den pris, som øgruppen lige har fået. De mange udflugtsmuligheder og aktiviteter, man kan lave, kombineret med fantastisk badeferie ved poolen, gør Azorerne til et fantastisk rejsemål", siger administrerende direktør for Bravo Tours, og fortsætter:

"Øen er en oplevelses-ø ud over det sædvanlige, og det er helt på sin plads, at Azorerne anerkendes for det eventyrlige rejsemål, det er. - Azorerne skiller sig helt ud fra mange af vores andre rejsemål. Det er natur- og ferieoplevelser i en liga for sig. Det er unikt, underfundigt og uspoleret", siger Peder Hornshøj.

Vil man være aktiv, er der blandt andet smukke vandreruter, aktivitetsmuligheder som mountainbike, kajak og golf og fantastiske udflugter som eksempelvis hval- og delfinsafari, ligesom de berømte tvillingesøer, vulkankrateret med byen Furnas og varme kilder med vandfald aldeles tager pusten fra de fleste. Udover de aktive oplevelser kan gæsterne nyde det gode ferieliv med skønne restauranter i hovedbyen Ponta Delgada og slappe af ved poolen eller på stranden.

Senest ændret Mandag, 18 marts 2024 09:24

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.