Rejser

Af journalist Aage Krogsdam

 

Salget af rejser hos de fleste rejsebureauer går strygende op på den netop afsluttende rejsemesse "Ferie for Alle " i Herning meldte stort set alle om rekordsalg af rejser. Messen havde i øvrigt besøg af 56.000 gæster fredag, lørdag og søndag.

Af journalist: Aage Krogsdam

Hvis du vil opleve de autentiske amerikanske Sydstater, kan du med fordel gøre det på en kør-selv ferie på 15 dage med USA Rejser. Denne kør-selv ferie starter i den fantastiske og meget charmerende by Charlotte, North Carolina

Af: Journalist Aage Krogsdam

Den israelske landsby Kfar Kama, der ligger i nærheden af Tabor bjerget kun cirka 20 km fa Geneserthsøen har fået international. anerkendelse som 'turistlandsby' af Verdensturismeorganisationen UNWTO. Men Israel byder på meget andet her i vintermånederne.

Af journalist Aage Krogsdam

For første gang i to år har Tivoli åben Nytårsaften for gæster, og der er ingen snærende Covid-19 restriktioner. Det skal fejres med farver og brag. Alle med hang til fyrværkeri kan derfor med fordel kigge i retning af Tivoli lørdag aften klokken 23:00 og nyde synet af de flotte raketter. I årets ekstraordinære nytårsfyrværkeri affyrer fyrværkerimesteren og hans folk 1700 stjerner, 3000 bombetter, 700 luftbomber og 500 romerlys.

Tekst og fotos: Journalist Aage Krogsdam

"Efter at vi har været igennem den største krise nogensinde i rejsebranchen, er der nu ved at ske noget. Det er som om, proppen er røget af ketchupflasken. Alle vil ud at rejse, og der bestilles rejser som aldrig før".

Af: Journalist Aage Krogsdam

Vi er på vej op ad trappen til Rosenkavaliersalen i et af Wiens smukkeste og ældste barokslotte. Lyserøde og grønne marmorsøjler samt forgyldt ornamentik pryder trappehallen, ligesom smukke funklende krystallysekroner, der er mere end en meter høje og brede hænger ned fra loftet både i hallen og i Rosenkavaliersalen.

Journalist: Aage Krogsdam. Fotos: Atlantic Link.

 

USA er igen åben for turister fra Europa, og det ventes at tusinder vil strømme til landet, som faktisk har været lukket ned siden begyndelsen af dette år. Mange at landets store turistattraktioner er da også igen ved at ruste sig til den kommende turistrøm fra Europa.

Tekst og foto: Journalist Aage Krogsdam

Når du kører gennem den lille landsby Gerlev i Hornsherred lidt syd for Jægerspris kan du ikke undgå at stoppe ved kroen, der ligger lige ud til byens hovedgade, Bygaden. Den stråtækte ejendom med røde vægge og bindingsværk ligner en gammel privilegeret kro fra 1700- tallet. Men det er ingenlunde tilfældet

Fra og med i dag åbner Tyskland grænserne for danskerne, og så bliver det muligt at rejse til de mange destinationer i vort sydlige naboland. Og hvad er vel mere oplagt end at starte i millionbyen Hamburg, som for mange nok er en overset destination. Ikke desto mindre har Hamburg meget at byde på.

Årsbudgettet for flytransport for en gennemsnitlig erhvervsvirksomhed med en del aktivitet i udlandet ligger på et betragteligt niveau. Og hvilken CEO vil ikke gerne se det minimeret. Det er dog ikke altid nemt at overskue, hvad en flybillet skal koste, slet ikke på den lange bane. For enhver virksomhed med respekt for sin bundlinje er alle besparelsesmuligheder imidlertid velkomne.