Rejser

TRANSATLANTISK FLYREJSE: Når man flyver tværs over verden, behøver man ikke at sidde lodret op og ned i mange timer. Med en mellemlanding på Island er det nu muligt er få ekstra gang i blodomløbet med en serie af fodboldinspirerede oplevelser.

FERIE: Hvem vil ikke gerne sige farvel til leverpostej og vasketøj for en længere periode? Og udskifte det med eksotiske og anderledes kulturer, tapas og meze i alle afskygninger og shorts med T-shirt, som bare sidder fast? Rigtigt mange danskere gør alvor af udlængslen.

Nye strategier med fokus på at engagere de forretningsrejsende er en værdifuld investering for virksomheder og kan medføre besparelser.

SPENDERBUKSERNE TIL SOMMERFERIEN: Måske var det den kolde sommer sidste år. Måske er vi bare så meget ved muffen, at vi kan rejse mere end nogensinde. I hvert fald ser det ud som om, rigtigt mange danskere skal ud at rejse i år, og at vi har tænkt os at trække i spendérbukserne. Men mange vil også gerne spare, f. eks. på flybilletter.

FOTOGRAFERING I LUFTEN: Icelandair bød sin første nye Boeing 737 MAX 8 velkommen med en unik flyvning "Iceland By Air", hvor passagererne fik en ekstraordinær flyvning og undervisning i, hvordan man tager det bedste luftfoto.

PAS NU PÅ: Forretningsrejsebureauet BCD Travel gennemgår her nogle enkle forholdsregler, der beskytter de forretningsrejsende mod at bruge usikre netværk. Wi-fi in the sky kan være risikabelt, hvis man ikke passer på, og flere og flere flyselskaber tilbyder det.

UNIK PRODUKT-LANCERING: At styre en virksomheds rejsebudget og rejsepolitik i disse tider, hvor enorme mængder af danskere rejser på forretningsrejse hele tiden, kan være en udfordring. En udfordring, som erhvervsrejsevirksomheden, BCD Travel, satte sig for at se på.

Artificial Intelligence eller kunstig intelligens, som det hedder på dansk, vil i 2018 bliver den altoverskyggende tendens – uanset om det drejer sig om en hjælpsom lufthavnsguide eller bestilling af en hotelsnack via intelligent stemmestyring.

KOM NEMT TIL POLEN: Den 2. juli lanceres endnu en rute fra Billund til Warszawa i Polen. Det er det polske luftfartsselskab LOT, som åbner ruten.

FERIE ELLER EJ: Feriesæsonen er højdepunktet for mange arbejdende. Alligevel bruger 60 % af erhvevsaktive unge ikke alle deres feriedage.