Rejser

Vi er trætte af at bøvle med bookingsites og vil hellere lade de professionelle om det, fordi ferien må ikke fejle. Rejsebureauerne har derfor fået et comeback, hvilket de færreste troede var muligt.

FLAGLYKKE I LUFTEN: Icelandair har taget flaget på flykroppen og har netop haft premiere på den seneste bemaling. Dette for at markere 100-års islandsk uafhængighed men også for at fejre, at Island deltager i VM i fodbold, som netop er skudt i gang.

DOBBELT OP PÅ BILLETTER: De varme kilder eller Times Square? Den smukke natur eller storbyens vidunder? Med Icelandair Stopover behøver du ikke at vælge – i stedet kan du kombinere det på din rejse, uden at flyprisen bliver højere.

ERHVERVSREJSER: Danmark, Sverige og Norge ligner ikke altid hinanden. Ifølge BCD Travels rapport, "2017 Cities & Trends Report" er Stockholm og København den største forretningsrejsedestination for de norske forretningsrejsende, mens danskerne og svenskerne rejser mere til andre steder i Europa.

TRANSATLANTISK FLYREJSE: Når man flyver tværs over verden, behøver man ikke at sidde lodret op og ned i mange timer. Med en mellemlanding på Island er det nu muligt er få ekstra gang i blodomløbet med en serie af fodboldinspirerede oplevelser.

FERIE: Hvem vil ikke gerne sige farvel til leverpostej og vasketøj for en længere periode? Og udskifte det med eksotiske og anderledes kulturer, tapas og meze i alle afskygninger og shorts med T-shirt, som bare sidder fast? Rigtigt mange danskere gør alvor af udlængslen.

Nye strategier med fokus på at engagere de forretningsrejsende er en værdifuld investering for virksomheder og kan medføre besparelser.

SPENDERBUKSERNE TIL SOMMERFERIEN: Måske var det den kolde sommer sidste år. Måske er vi bare så meget ved muffen, at vi kan rejse mere end nogensinde. I hvert fald ser det ud som om, rigtigt mange danskere skal ud at rejse i år, og at vi har tænkt os at trække i spendérbukserne. Men mange vil også gerne spare, f. eks. på flybilletter.

FOTOGRAFERING I LUFTEN: Icelandair bød sin første nye Boeing 737 MAX 8 velkommen med en unik flyvning "Iceland By Air", hvor passagererne fik en ekstraordinær flyvning og undervisning i, hvordan man tager det bedste luftfoto.

PAS NU PÅ: Forretningsrejsebureauet BCD Travel gennemgår her nogle enkle forholdsregler, der beskytter de forretningsrejsende mod at bruge usikre netværk. Wi-fi in the sky kan være risikabelt, hvis man ikke passer på, og flere og flere flyselskaber tilbyder det.