Øllancering i luften – dér smager den bedst

Udgivet i Nyt fra rejsebranchen
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Øllancering i luften – dér smager den bedst Hos Icelandair er fejringsdrinken en ny øl.

Nye fly skal fejres, og hos Icelandair har man valgt at gøre det ved at lancere den eksklusive specialøl '737 IPA' samt mineralvanden 'SKY' på de transatlantiske ruter.

Når vi skal fejre noget, plejer man normalt at gøre det med et lille glas bobler. Hos Icelandair har man i stedet for valgt gøre det med øl. Det islandske flyselskab har nemlig i forbindelse med lanceringen af det første Boeing 737 Max 8 fly valgt at introducere specialøllen 737 IPA, som er en indisk Pale Ale, der officielt går under navnet '737 Transatlantic IPA'. Øllen er tilgængelig for rejsende under Icelandairs transatlantiske flyvninger og kan ydermere findes i Saga Lounge i Keflavik lufthavn

Specialøllen 737 IPA er opkaldt efter Icelandairs nye fly, hvorfor den passende nok indeholder 7,37 % alkohol. Humlen i øllen stammer fra den nordamerikanske region ved navn Pacific Northwest, som grænser op til Stillehavet, hvor Boeing-flyene bygges. Malten stammer fra Europa, og øllet brygges på Boyne Brewhouse i Irland. Som ikke-øl-drikkende skal man dog ikke føle sig snydt. Icelandair har nemlig i samme forbindelse valgt at introducere mineralvandet SKY, som består af islandsk kildevand og serveres gratis under flyvningerne.

737 IPA fra Icelandair

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.