Rejser

Nye fly skal fejres, og hos Icelandair har man valgt at gøre det ved at lancere den eksklusive specialøl '737 IPA' samt mineralvanden 'SKY' på de transatlantiske ruter.

Teknologien har ændret alle afkroge af vores samfund. Men hvilke konsekvenser har det egentlig for en branche som rejsebranchen? Dette undersøger BCD Travel i seks nye informationsrapporter.

Vi er trætte af at bøvle med bookingsites og vil hellere lade de professionelle om det, fordi ferien må ikke fejle. Rejsebureauerne har derfor fået et comeback, hvilket de færreste troede var muligt.

FLAGLYKKE I LUFTEN: Icelandair har taget flaget på flykroppen og har netop haft premiere på den seneste bemaling. Dette for at markere 100-års islandsk uafhængighed men også for at fejre, at Island deltager i VM i fodbold, som netop er skudt i gang.

DOBBELT OP PÅ BILLETTER: De varme kilder eller Times Square? Den smukke natur eller storbyens vidunder? Med Icelandair Stopover behøver du ikke at vælge – i stedet kan du kombinere det på din rejse, uden at flyprisen bliver højere.

ERHVERVSREJSER: Danmark, Sverige og Norge ligner ikke altid hinanden. Ifølge BCD Travels rapport, "2017 Cities & Trends Report" er Stockholm og København den største forretningsrejsedestination for de norske forretningsrejsende, mens danskerne og svenskerne rejser mere til andre steder i Europa.

TRANSATLANTISK FLYREJSE: Når man flyver tværs over verden, behøver man ikke at sidde lodret op og ned i mange timer. Med en mellemlanding på Island er det nu muligt er få ekstra gang i blodomløbet med en serie af fodboldinspirerede oplevelser.

FERIE: Hvem vil ikke gerne sige farvel til leverpostej og vasketøj for en længere periode? Og udskifte det med eksotiske og anderledes kulturer, tapas og meze i alle afskygninger og shorts med T-shirt, som bare sidder fast? Rigtigt mange danskere gør alvor af udlængslen.

Nye strategier med fokus på at engagere de forretningsrejsende er en værdifuld investering for virksomheder og kan medføre besparelser.

SPENDERBUKSERNE TIL SOMMERFERIEN: Måske var det den kolde sommer sidste år. Måske er vi bare så meget ved muffen, at vi kan rejse mere end nogensinde. I hvert fald ser det ud som om, rigtigt mange danskere skal ud at rejse i år, og at vi har tænkt os at trække i spendérbukserne. Men mange vil også gerne spare, f. eks. på flybilletter.