Nyt livsstilshotel på Vesterbro - når en verdensdame indretter

Udgivet i Nyt fra rejsebranchen
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Tekst og fotos: Journalist Aage Krogsdam

Den gamle dame, det agtværdige hotel Grand, som oprindeligt blev opført i 1890, og som ligger på hjørnet af Vesterbrogade og Reventlowsgade er blevet renoveret. Det har indvendig gennemgået en forvandling uden sidestykke og fremtræder nu i en ny luksusudgave med et moderne udseende, men hvor arkitekten har respekteret den gamle arkitektoniske stil. Hotellets renovering var værd at vente på, selvom den tog tre år. Hotellet blev genåbnet i april i år og har fået et flot look i diskrete farver, hvor der ikke mangler noget kvalitetsmæssigt i valg af materialer, og hvor indretningen er hyggelig og intim, så alle føler sig hjemme på hotellet, hvad enten det gælder lobbyen, restauranten, baren, værelserne eller på tagterrassen på 6. sal med en bar og hyggelige borde og stole. Fra toppen kan man nyde udsigten over dronningens by København. Alt indvendigt i hotellet er blevet renoveret og de hyggelige værelser fra 8 kvadratmeter til suiter på 6. sal på 20 kvadratmeter - i alt 162 værelser - fordelt på syv forskellige kategorier har alle et feminint look i god tråd med historien om efternavnet Joanne.

"Navnet Joanne kommer fra vores investors svigermor, som hedder Joan.

Vores Joanne er en fiktiv person, som vi har opbygget vores storytelling omkring. Joanne er i virkeligheden en berejst kvinde, og Grand er hendes hus, og her har hun hjemtaget en masse ting fra alle sine rejser. Personalet på Grand Joanne er et symbol på Joannes børnebørn, som passer på huset. Kokkene i køkkenet laver mad ud fra inspiration fra Joannes rejser, så her er retter fra hele verden, ligesom kokkene kommer fra mange forskellige lande rundt omkring i verden.

Alle nips på hotellet er et symbol på souvenirs, som Joanne har haft med hjem fra rejserne.

Man kan sige, at Joanne er husets sjæl" fortæller Sales og Relations Manager Emma Kjeldal.

Man kan sige, at hotellet indvendigt har fået et mere feminint design end tidligere. Grand hotel var tidligere ejet af Arp. Hansen gruppen men blev i 2017 solgt til den svenske hotelkoncern Midstar, som drev hotellet videre frem til 2020, hvor renoveringen startede. Det er den svenske indretningsarkitektvirksomhed Spik Studiosint, der har udviklet konceptet til en slags livsstilshotel, der er åbent 24 timer i døgnet.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.