De amerikanske Sydstater på 15 dage

Udgivet i Nyt fra rejsebranchen
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Af journalist: Aage Krogsdam

Hvis du vil opleve de autentiske amerikanske Sydstater, kan du med fordel gøre det på en kør-selv ferie på 15 dage med USA Rejser. Denne kør-selv ferie starter i den fantastiske og meget charmerende by Charlotte, North Carolina

Turen tager dig med på en unik og autentisk amerikansk rejse til nogle af de bedste oplevelser inden for kultur, musik og "Soul Food", som kun staterne South Carolina, North Carolina og Georgia kan tilbyde! Husk at tænde for radioen og hør de nyeste toner inden for Jazz, country, blues og rock'n'roll.

På denne kør-selv tur rundt i Sydstaterne vil du se storbyer, uberørte strande og lære meget om den amerikanske historie. Alt imens du nyder sydstaternes gæstfrihed og charme.

Hos USA Rejser er man klar på at sende dig på en kør-selv ferie i de amerikanske sydstater, som tager dig til imponerende storbyer med fantastiske restauranter, hvor du kan prøve lækker "gumbo" eller "grits". Tag på opdagelse i mindeværdige naturreservater, hvor det er muligt at se et hav af vilde fugle, og lev dig ind i amerikansk kultur ved at se baseballstadioner eller besøge vilde motorcykelsamlinger. Mulighederne er mange på bureauets kør-selv ferier i de amerikanske sydstater, men rundrejserne er specifikt sammensat, så du kan få en smag for sydstaternes unikke kultur og natur. Er der også noget, du selv har drømt om at se på din kør-selv ferie i de amerikanske sydstater, hjælper vi med at realisere det.

På kør-selv ferien vil du over blot 15 dage få et indblik i en kultur, som du sent vil glemme. Hvad består den kultur af? I de amerikanske sydstater hersker der en selvforståelse som på en måde er uafhængig af resten af USA. Du vil på rundrejsen møde et stolt folk, et folk som værdsætter det frie liv over det meste andet, og et folk som vil byde dig hjerteligt velkommen, hvad enten det er omkring BBQ-grillen, til rodeo-showet eller NASCAR-ræset.

 

Senest ændret Torsdag, 23 februar 2023 09:59

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.