AFSLUTTET - Vind solfavoritter fra Derma Sun

Udgivet i Konkurrencer Læst 5435 gange
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
VIND VIND VIND VIND VIND VIND

KONKURRENCE: Husker du at beskytte dig ordentligt, når du er i solen? Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen af et solcremekit fra Derma til en værdi af 510 DKK.

Solen er dejlig, når den lyser himlen op, varmer vores krop og forgylder vores hud. Men solen kan også være farlig, og man skal huske at beskytte sig ordentligt mod solens stråler. Fritidsmagasinet udlodder derfor et solcremekit fyldt med lækre Derma-produkter.

Det danske hudplejemærke Derma står bag nogle af de mest populære allergivenlige solprodukter i Danmark og har skabt en prisbelønnet serie af lækre solcremer til ethvert behov. Alle solprodukterne er Svanemærket, certificeret af AllergyCertified og af Astma-Allergi Danmark og helt uden parfume, parabener og farvestoffer.

Sådan deltager du

Det er nemt at deltage. Du skal bare klikke ind på Fritidsmagasinets Facebook-side på linket herunder. Husk at like vores Facebook-side for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og konkurrencer fra Fritidsmagasinet.

KLIK HER OG DELTAG I KONKURRENCEN
HELD OG LYKKE

Konkurrencen slutter den 20-05-2018. Du finder Fritidsmagasinets generelle konkurrenceregler her, mens du kan finde de specifikke betingelser og vilkår for denne konkurrence på Fritidsmagasinets Facebook-side under noter

Disse Derma-produkter er den del af solcremekittet, som du kan vinde

 Derma Sololiespray SPF 15 og SPF 30

Derma Sololie SPF15 er en lækker, transparent og meget vandfast sololie, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Dermas sololie indeholder nærende E-vitamin og olier, der gør din hud både smidig og blød, og så giver olien din hud en smuk glød i solen. Sololien er nem at spraye og smøre på din hud, og den absorberes hurtigt uden at fedte. Sololien er Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Derma Ansigtssolcreme SPF15
Derma Ansigtssolcreme SPF15 er en vandfast ansigtssolcreme, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Solcremen har en let og lækker konsistens og absorberes nemt og hurtigt uden at fedte og egner sig derfor særligt godt under makeup. Ansigtscremen indeholder fugtgivende Aloe Vera, E-vitamin og naturlige olier, der gør din hud smidig og blød og beskytter mod udtørring. Derma Ansigtscreme SPF15 er Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Derma Sollotion SPF30
Derma Sollotion SPF30 er en vandfast solcreme med høj faktor, der effektivt beskytter dig mod solens farlige UVA- og UVB-stråler. Solcremen indeholder fugtgivende glycerin, E-vitamin og naturlige olier, der gør din hud både smidig og blød og beskytter mod udtørring. Solcremen fugter din hud godt og lækkert og absorberes nemt og hurtigt uden at fedte. Derma Sollotion SPF30 er Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Kids Solspray SPF30
Derma Kids Solspray SPF30 er en meget vandfast solcreme med høj faktor, som beskytter effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler. Solcremen er specielt udviklet til børn og voksne med sart hud og indeholder et minimum af ingredienser for minimal risiko for allergi. Den er nem at håndtere med praktisk spray og trænger hurtigt ind uden at fedte. Kids Solspray er Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Senest ændret Mandag, 04 juni 2018 11:36

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.